[遊記][多圖]我在瑞士的14日

1001 回覆
395 Like 11 Dislike
高質
樓主

多謝你
first 去 bachalpsee 因為多雪危險仲未開呀琴日
應該要5月尾6月先開始行得
唯有行落山 first to bort

係呀,大概6月先可以開始行山
不過first本身都好靚啦
今日上jungfraujoch
好唔好天?
我係matterhorn now 垃圾天氣
係Kleine Scheidegg 一舊雲都冇
以爲行運
上到嚟jungfraujoch 之後落大雪,能見度零

我前幾日都係 下面仲有太陽 上到4000m就另一個世界
今日上jungfraujoch
好唔好天?
係Kleine Scheidegg 一舊雲都冇
以爲行運
上到嚟jungfraujoch 之後落大雪,能見度零

好慘,山長水遠咁貴上到去睇唔到野
我準備聽日同後日上jungfraujoch同first

落山又好好天
頂!!
今日first幾好天
上咗first玩埋+first flyer+paragliding
flyer太多人冇玩

落山又好好天
頂!!
今日first幾好天
上咗first玩埋+first flyer+paragliding
flyer太多人冇玩

我都好想玩一次
今日天氣好好
我係少女峰玩左,不過短過first一半
so lucky 好正
呢種天氣最正
d相好靚, 好似postcard咁
得一日唔好天算係非常好彩啦, 咁你最後睇唔睇到matterhorn?
睇唔到matterhorn真係我成個trip最遺憾既一樣野, 一定要搵機會再去過

我都同意瑞士除左貴之外各方面都好正, 未去完個trip時已經諗緊幾時下次再去, 希望呢一兩年有機會啦, 呢D睇大自然既trip我成日覺得如果再遲D去就未必再睇到

Gornergrat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞