香港代理 有保=無保?

1001 回覆
536 Like 19 Dislike
冇寫法奧 點入
會唔會搵返0個D "一定數量既同型號火牛" 的S/N, 去問Felton, 睇下係一隻入錯S/B問題, 但係Felton那邊成批搞錯紀錄?
現在不明不白, 唔搞清楚件事, 信邊個好?

(利申, 之前係法奧到買左部機, 仲用得無咩問題)
你算好彩,有keep單,消委會又肯幫手質問法奧
中國行貨?
Email冇撚用㗎,當年我都email herman miller US,理都懶得理你,想搞大佢就post reddit或者send俾啲tech media. 不過咁搞法人哋分分鐘冇飯開
cls
自己做得閪攪到無飯開好正常架喎
香港買嘢真係冇保障到噤撚樣
即係中國行貨?
消委會介唔介入無關係㗎
佢哋又無執法權
事實係依家法奧都係受害者喎
點解唔攞返主動權要求代理解釋同報海關?

呢啲仆街代理貼完行貨貼紙都可以唔認數
1個客就話就話個別例子
日後第2345678個客又係壞牛 佢又唔認數
你搵咩賠畀人?
西客又點
你都on撚9添
香港個個都當你波咁踢,收錢個陣就好爽手
係 呢個亦都係我post上嚟嘅其中一個原因
大愛到要去擔心騙子無飯開
F記代理不嬲愈做愈柒
其實你入貨單有冇SN
有機會係felton入貨冇對過SN就貼貼紙
唉 閪撚晒 成手都係felton貨
唔撚柒係禁大間野都搞呢d牙化
真係唔好彩保養期內打柴
又要鬼佬網屌鳩代理
如果係做生意
見個客拎隻牛上黎, 盒有自己貼紙
又有同自己公司入開貨既舖頭既銷售單
有咩事都搵左間舖問下先
係到要做臭自己公司名
呢個都係其中一個可能
好在有keep email

同埋最重要係收貨時影低咗一張相

平時都冇影的 咁啱嗰日影咗諗住send畀friend又Google photo backup咗先搵得返
唔搵消委會唔通搵你牙?你係咪買返隻新嘅俾樓主?係嘅話我收嗲
消委會話單上面無S/N, 呢點有無咩回應? 有無需要加返?(我知今次你confirm左隻牛係你地到, 但其它case未必一樣).
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞