香港代理 有保=無保?

1001 回覆
536 Like 19 Dislike
起樓主呢件事上面 我冇sn 去證明

但你可以睇到 件貨 仲有張黃色label 寫左d 數字

呢個係我公司一向出貨俾司機既remark 黎

真係要講 你可以睇呢一點黎證明件貨係我出

當然證明唔到樓主而家rma 隻牛係真係我出個隻
我nobody一個
只係唔撚高興做生意手法啫
希望悠二叫得郁代理痴多條S/N 係盒到

唔係悠二應該好慘
你好 冇錢收 不嬲都係討論硬件派下膠咁
單純係今次有人係谷入面突然放舊屎出嚟核突大家
司機偷換貨
本身 代理check 唔到 sn 呢樣野 已經係防止客人拎水貨黎做保養

當然我唔係講樓主今次真係拎水貨牛黎做保養

因為我都相信樓主應該唔會為左一隻牛報咁多野

但代理商check 唔到sn 都係事實

同埋其實件事已經過左6年

樓主當初都冇問題 起我呢度收左貨 當然佢都影埋相
你喺disty入貨嗰陣冇掃Serial?
有嘅話你system應該搵得返樓主隻牛嘅serial係經過你手
做咁耐以黎未試過出現呢種情況

賣左唔知幾多十萬 百萬件貨都未出現過呢種情況

同樣道理 司機都唔會為左雞碎咁多 起唔知邊度搵張貼紙出黎
班死忠串,悠二又串埋一份,啲回應同呢到差勁遠,好真性情,一定要入去好好見識下
下次懷疑邊個?
屋企個垃圾桶?
偷偷食咗你張代理貼紙
搞到你行變水?
maybe,可能今次之後就真係要搞翻印sn呢啲嘢,其實我都留意到大部分網店啲單係唔寫sn,飛馬、法奧、compute.b呢啲我睇翻之前幫襯啲單全部都係得個product型號係無sn,反而腦場鋪中田嗰啲係有,可能俾啲客伏過就玩呢啲保障自己始終如果入貨嗰陣代理都無俾到sn,要自己一件一件scan落system都有行政上既成本,網店呢啲一開始就玩low cost路線既未必想咁做btw我頭先睇咗下豐澤張單都係無sn可能因為係啲平嘢所以無印到
多謝樓主分享 唔係都唔知法奧咁好服務
過左6年都幫到盡仲upgrade埋件野
on9 先係香港買
美馬 日馬 淘寶 京東買都唔會益香港吸血鬼
有咩事rma 加運費都貴唔過香港食水價
得D傻閪先硬食代理稅啫
講真上面個傻閪poweroff話我死忠
我淘寶/京東/美馬/飛馬買硬件嘢D錢多過法奧洗D錢多多聲喇
「死忠」同幫襯得多唔多無因果關係
而我呢到所指嘅「死忠」只係想帶出有人偏幫悠二咁解啫
冇偏幫
悠二白紙黑字寫明幫五年
依家六年都要幫手R售後
幫樓主就幫到成條狗
到頭嚟仲要俾樓主懷疑賣假貨
從頭到尾我都係屌呢點好冇
呢隻牛邊間代工?
火牛唔係不嬲有張貼紙喺盒面有sn咩
我喺啲街坊舖買隻antec都貼咗張sn貼紙喺面啦
再再再po多次

我當初都係搵代理先

代理話水貨之後自己將隻牛送咗去法奧度

話係因為張單寫Faroll個名 其實唔係我搵法奧

反而係Faroll打畀我

消委會選擇搵邊個傾我都控制唔到
從頭到尾你自己都冇親自搵過賊船官方 都唔知你開呢Dpost做乜鳩
結果係好既咪得
代理還代理張貼 SN還SN張貼

代理張貼紙寫明保留收據作保用 咁個盒掉咗有乜問題?
又老老實實,鋪頭仔唔玩咁多好正常
如果張單有寫埋sn都已經算係勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞