香港代理 有保=無保?

1001 回覆
536 Like 19 Dislike
咁死無對證
冇得搞
咁應該幾錢先可以搵消委會?
啲垃圾代理揀舖黎撚
其實corsair外國既服務好好

樓主如果有心,可以send email去總部投訴呢件事,睇下會唔會查下
黎到 個風扇成個原裝喺個盒到
最後悠二親自上黎裝返
乜撚嘢我都冇R
依家我要比人話抹黑
買AMD=唔屌得AMD因為你已經放棄咗爭取AMD改進呢個權益
https://lih.kg/sDPqamX

上次Felton又係衰喺Corsair牛
嚴格做係真係要咁
代理入貨單冇SN又係鳩
所以話樓主根本係閪客
代理拒保下一步就應該直接搵賊船官方喇
Felton係Corsair官方代理相信大家都冇異議

即刻差佬同你講你畀人呃 你都要信個騙徒?

我唔係話法奧係騙徒 只係我畀人拒保當時係咁覺得
以後felton貨逐件對S/N啦
呢壇嘢之後我再喺法奧(我+我個fd)砌咗兩部機
介唔介意tg pm 我

我想睇返當時紀錄
係呀 所以我報警拉自己

好似東張西望條女咁
連代理出貨張單都無s/n分銷商都保障唔到自己,尾門嘅消費者更加搞唔掂
F代而家是差左
以前壞牛好爽手
睇錯似代理問題
法奧都盡咗自己責任幫你換到件
「水當行賣」呢個指控有啲過分
你都有圖證明收到貨嘅時候係有正貨貼紙
連登仔唔會承認
大陸消費者權益好過香港
我前年隻1000w牛都用用下無啦啦燒左 好彩嗰陣係法奧買左唔夠3星期 第二日即刻走去佢地到搞
仲check左成半粒鐘先認係隻牛燒左 最好彩係即時比到新牛我
嗰陣仲諗住felton都幾好
法奧個TG 我依家quote返你
我係你 代理拒保 下一步直接搵Corsair

法奧唔要自己個商譽? 去賣水貨?
搵咗啦 建議追post
玩switch game行貨都係俾日版你
支持樓主
依家所謂既 保養唔係老西咁遠 就要去2次先拎到
所以話咩腦場沒落 d垃圾代理有好大責任 先咁多人鍾意上網買水
重要明顯有貼紙都可以話唔係行貨
如果法奧認真拎入貨單 同代理對 好想知有咩結果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞