香港代理 有保=無保?

1001 回覆
536 Like 19 Dislike
原來辯駁就變成黑粉
去法奧買野真係要小心
肯同事主溝通好撚基本野就當撚正菩薩心腸,施捨乞衣
唔洗面對客觀現實
法奧無任何證據證明到點解買行貨出水貨嘅客觀而又存在嘅現實
你都弱智嘅,係得香港買行版就係唔想搞咁多嘢。宜家仲要自己搞RMA,當初點解要買行,買水得喇。
法奧打手先係討論
唔肯面對客觀而存在而又發生咗嘅現實嘅法奧及其打手就係討論
你有冇覺得
有晒佢地貼紙同如果你真係佢度拎貨
佢地又唔認
咁佢地係屈緊你偽造文書(張貼紙)
你講得啱呀 腦入水嘅小朋友
做哂暑期功課未?
叻啦叻啦
分工就再好啲就再叻啲囉
法奧唔會同代理對sn
即係代理出咦乜撚老鼠貨法奧都係無辦法喺收貨時發現
即係個責任就預咗推落個買家身上
仲話做咗咁多年,賣咗咁多零件,都唔知原來要scan sn
冇你咁撚厚臉皮死雞撐飯蓋姐
建議報警,check有冇人偽造文書
維修保養售後服務全部靠sn嚟認
法奧收貨出貨就完全無相關資訊
即係玩鳩啲買家啫
一早叫法奧告鳩Felton 啦
影響佢商譽
最多咪以後唔賣佢代理啲貨
又唔係一定要賣
好多都受國際RMA喇,我買行就係唔想煩,直接香港搞掂。ON9,咁講以後有國際RMA嗰啲唔L洗係香港買喇,邊度平邊度買。你根本本末倒置。俾我都實企硬,一定要係香港解決。
笑死。有問題唔可以討論?
真係好多法奧打手

法奧真係要同香港代理傾下,如果係香港代理屈臭法奧,咁點解唔告間香港代理?

電腦硬件呢行競爭咁激烈,如果聲譽受損係冇得救架喎

我都唔想法奧死,有多一個選擇對買家係好事黎
咁點解仲要買港行交智商稅
岩,咁先可以證明到法奧清白
啱呀
代理就係推啲舖頭死
買家同舖頭嘈關佢撚事
舖頭又係將個責任踢走
最後變成撚鳩啲買家同埋叫人唔好再買法奧就算
唔係想解決問題,反而淨係想叫人逃避問題
你咁講乜野唔好係香港買lor,全部Amazon京東淘寶?弱智。
悠二睇到你哋啲留言好火,喺谷到爆走緊

欲知後事請稍移玉步到悠二谷:
https://t.me/+Ar9BxCClJUhmYzg9
有機送4090
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞