香港代理 有保=無保?

1001 回覆
536 Like 19 Dislike
首先,一開始話我公正嗰個係你,然後你而家又否定自己
一開始話你公正擺明串鳩你啦
原來係對人唔對事,悠二死忠無誤
係係係
中立中立,仲咁撚大粒膠
咁撚明顯都睇唔出,然後就話人無完人
咁未有匯報進度,誰是誰非係不詳
咁你一開始就話係法奧疏忽?咁係咩令你誤會呢件事係法奧疏忽?
肥麻子呢件事咁明顯你都可以話係法奥疏忽
對人唔對事?
喺你嘴入面講出嚟有冇特別諷刺?
你都識講京東咁大
巴打支持本地小店
小店就鐵拳回應
貨一出門 有問題找代理
咁好既服務態度
黃金做唔住
網店都就快收檔(可能
係係係
自己一定要完全無暇至可以質疑其他人
你提出質詢嘅目的明顯都係想搵位入
雞蛋裡桃骨頭

我肯聽你哋講改返好已經算係咁
呢點已經足以證明我係無立場
問你點解覺得係悠二疏忽又答唔出
係咪假定咗係法奧先
人唔係要完全無暇先可以質疑人,要係對事件有基本嘅了解,要有基本嘅邏輯
你同叻哥有咩分別?
無喎,點解你會咁諗嘅
越係死咬住一件半單越顯得個 list 無其他位入
真係多謝哂你咁認同成個 list 嘅真確性

即係點?即係你覺得呢件係法奧疏忽?
定係自己錯唔改得?
唔係冇立場,係俾人睇到篤爆咗你冇辦法
咁明顯都可以寫喺法奥疏忽
你肯定係冇立場啦
叻哥唔會改得啱,我會,咁撚明顯都睇唔出,然後就話我似叻哥,你嘅言行又再一次突顯自己係對人唔對事
冇辦法
貨係一樣既
服務唔夠人好
所有中間人既生意都會收檔
香港因為夠方便先推遲左
就算玩特制野都唔夠大陸黎
人地又平技術材料都齊
就算真係整到好野
人地轉頭照抄就玩完
對SN啦 仲推黎推去
梗係認同啦,是其是非其非,呢啲係做人基本要有嘅認知,係得你冇啫
尤其係賣水貨冇特別標明,呢啲簡直係詐騙
你身邊人真係慘,做嘢唔錯得,一錯改又屌,唔改又屌,一單半單俾你 loop 到 2046 年 ,怨婦味重到
我反而想知有冇人真係試過隔左咁多年, 好似樓主個case 咁代理唔做野, 搵返京東佢會幫手處理
Amazon 過左30 日就唔會理你

黐撚線,你唔係諗住坐都唔改啊
改返啱叫做算係咁,唔係應該嘅咩?
都話你令人大開眼界
Power_off你返工做錯嘢,上司捉到你,你係咪會同佢講我改返算係咁
冇辦法,你整個表出嚟就係想俾人知道邊個啱邊個錯,呢啲需要公正嘅嘢,仲要本身件事咁明顯,你咁都錯咗好難俾人屌嫁喎
叻哥唔會改得啱,我會,咁撚明顯都睇唔出,然後就話我似叻哥,你嘅言行又再一次突顯自己係對人唔對事

黐撚線,你唔係諗住都唔改啊
改返啱叫做算係咁,唔係應該嘅咩?
都話你令人大開眼界
認同完個 list 又話我無是其是非其非嘅認知,姐係想點?
自己邏輯亂撚哂跟住估你跟住又兜一句話咩「擺明串鳩你啦」

呢到匿名平台講幾句嘢罵人都要左兜右兜都唔知你做乜鳩
乜撚應該唔應該?如果我係 hater,如果我係你諗咁樣,我係直頭唔會改,但我擺明唔係 la
咪鳩理佢, 擺明入黎轉移視線
特別係阻人屌 FELTON
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞