香港代理 有保=無保?

1001 回覆
536 Like 19 Dislike

自己追po啦
遲d如果多幾單呢d 大家可以考慮乜7都上淘寶京東了
其實張單上面有冇SN都唔係重點
依家係因為樓主隻牛個SN同disty個list對唔到

咁disty出貨畀法奧嗰陣會唔會有SN number list?
到貨之後法奧stock-in會唔會叫倉掃SN入system?
法奧出貨嗰陣會唔會背後有keep返邊隻SN出呢個客?

是但一樣野有做都已經直接證明法奧清白
冇好似power哥咁視姦住成個post
原來咁多人未睇晒就覆 唔該晒巴打quote埋畀佢

咁岩我隻牛個盒有SN
唔係又可以屈下由2賣水貨
遲d有機會會開淘寶京東攻略
直接問賊船牛嗰個SN係咪出貨俾FELTON咪真相大白
搞咁多
你都咪話唔係 香港就係欠缺一個平台 先搞到商家佬惡撚過狗
我淘寶 京東 有問題 佢地一係寄過 一係秒退款
係香港 你一係當跌左唔好彩 一係就自己搵地方保養
試過喇 買ram 有問題 直接一換一俾我
張單有無SN先係重點丫大佬
就算入貨冇入record(人手問題)
出貨個陣比客
都mark番低sn比雙方
保住自己先
有客拎件同款黎話買個陣已經壞
起碼都有得對sn先睇下係咪白撞先
拃沙記得揸實啲因住跌咗
No. We don't know.

意思係我哋(Corsair)唔知道

驚你唔識英文翻譯埋畀你睇
好撚柒 想指證人 又以為自己好撚醒
重要大大隻紅字
你講得啱 我認柒
而家係電子零件好多都喺盒出面印埋sn
但悠二偏偏話代理唔會知sn
油耳識搞公關 所以好多仆街野都大事化小
過咗幾日,2024年6月24日,法奧打電話嚟話原廠調查咗之後,確認咗產品序號唔係供應畀香港,咁即係話唔係香港行貨

樓主隻牛係因為disty認到個SN唔係佢嘅貨所以唔保
即係樓主係提供到SN,如果唔係disty都check唔到啦

咁法奧出畀個客件貨個SN又係咪呢個呢?
只要法奧對返stock-in record咁咪知件貨係咪由Felton出畀法奧
所以張單有冇SN根本冇所謂
背後理論上係可以有晒紀錄

再唔係就問賊船件貨係供畀邊間disty
都可以解決問題
有咩仆街野,想食花生
仲死撑油耳
即為買家點會知個號碼係香港定其他地方
佢又唔似蘋果咁有得上網打去check number
任佢講架咋喎
條友柒到傻死返入個谷到成班死忠圍爐護主咪算,係要衝出嚟都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞