香港代理 有保=無保?

1001 回覆
536 Like 19 Dislike
我上司都無你咁怨婦
現實真係無遇到一個上司係會好似你咁人哋改完仲要繼續屌死咬住人唔放
樓主同你都死全家啦
兩個kam 撚
都話人無完人,你諗嘢可唔可以唔好咁硬頸,強如歐美都有唔少冤案,呢個世界就係無嘢係完美
hi 死港奴,felton 港行好用嗎
返去讀多幾年書先啦 起碼攞返張中學畢業證書先 唔好依家喺度出嚟丟人現眼

人哋當你小丑咋
係咩 但你死全家
最撚慘係個班人先發現 ,最後貨源都係商家佬大陸入貨
京東自營試過nvidia公版卡s/n入錯p/n跟住成堆人既卡都係同一個no.跟住有人壞卡sd翻俾京東自營保養話張卡check唔到s/n無保養又係好似今次咁要搵大陸315消費者熱線投訴完搞咗一大輪京東先肯認錯
如果呢啲事喺NA EU AUS呢啲地方發生, 賣嘢嗰個一早俾人告到甩褲, 所以呢啲事幾乎唔會發生, 係得香港呢啲咁魔幻地方先又要搵消委會又要擺上網屌, 最撚抽象係竟然會有人屌個Consumer, 你永遠是中國人
悠二 可以回應下嗎?
當然可以

關於你呢個問題 當時當然都有人問過

當時我有起連登 同 tg group 有回應過

正如我起epc 公告講 個粒cpu 冇包裝同貼紙

係同事拆左出黎既一粒cpu

當時我有回應過呢粒cpu 本身係唔應該出俾客

都正如公告所講 實為人為錯誤 最後真係出左

所以導致一開始連我都搞唔清粒cpu係邊間代理
當然隔日已經即刻搵得返

而我地而家網站上面所標既水貨 例如 rivia / 漢科呢類既Tray cpu 水貨

無論同我買散件定係砌機 都會俾返個間代理商佢地自行包裝代理盒仔

散件當然直頭粒cpu 會起埋盒
最後 都想講 今年應該係大幅改善左

可以見到今年開Post 既 都唔太關事係屬於砌機砌漏 / 出錯貨 / 其他明顯上既人為問題

今年度多數係屬於 維修上 唔知點解部機整極都係壞

前排已經同維修同事夾左 睇下未來會唔會減少到同類型情況
Ok 明白了
另外可以再講多少少

而家我地已經再彈性處理

例如有一件野真係壞左

除左試行左一年既免費借件服務 咁可以等件返廠維修期間可以照有機用住先

都另外而家暗地測試緊 如果維修個件野整完返黎都係再壞 我地 會睇情況 會直接換左新先 不過呢個真係睇情況
Amazon保養期內都係會包底

樓主 你屋企人今日做左body check未
唔係等到cancer末期醫唔返點算
咁有信心又投降換貨
淨係三腳插已經唔可能係大陸貨,一係叫樓主逼賊船講果個sn係咩地區,唔係就放上reddit囉
反正家下悠二又放晒料出來,如果賊船都夠膽放,咁邊個身有屎就明啦
巴打你係幾幽默 有潛質
有官司睇未 想旁聽
施壓明明就唔係我講 唔知你睇乜
CN亦都唔係Corsair覆 係Felton覆
Corsair覆嘅係冇呢類型資料 由頭到尾都係Felton自己講
請問閣下遇到咁應該點處理?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞