香港代理 有保=無保?

1001 回覆
536 Like 19 Dislike
就你呢4句明眼人都會覺得你暗示緊法奧係黑店咁你係有道理咬佢既,不過為左隻用左8年既火牛咬得咁大力係覺得有d奇怪
我亦有幫襯悠二 但係死忠都唔係咁樣奶法架 下下都質疑樓主動機 就算佢全心為左咬悠二 但係人地係咪有根有據上黎嘈 定係憑空生安白造先

好心你就唔好做豬隊友 令人覺得你想扣帽子轉移視線啦 煽火點火on99咁
既然我解釋咗你依然都係咁認為

我都冇諗住繼續解釋改變你嘅諗法
+1
總之就不停係度 覺得樓主 搞事呀,咁把炮去搵律師
重有咩收左牛唔應該再追究既歪理
我理解樓主都講明如果要簽NDA 唔出得聲佢唔會收
唔係咩和解條件

悠二叫做係連登都算有聲譽 佢既group友相信佢冇問題
現實係樓主買左件貨,依家代理就話係水黎
咁樓主質疑兩邊其中一邊講大話 叫大家小心 冇扭曲事實

講真啦,如果呢件事唔係發生係法奧 係普通零售店
新聞都有得上
咁而家上新聞未
我都想睇代理點解釋
悠二都認左入貨冇對sn
出貨又冇對sn
客自己收到有label 既貨
樓主+悠二冇出術就代理有問題
而家三個邊個出事冇人知
水行貨
點扣帽子點轉移視線法
上面只係我掃左1頁字既感想
樓主打既係事實,我打既都係事實
係,佢係冇直線抽擊你唔可以話佢錯
但好多人唔會睇哂咁多留言(包括我自己)
為左隻老牛又銷毀會又海關又1頁紙4連暗示
我覺得樓主有少少奇怪又唔得?
保障範圍重大過儲蓄保
一句講曬, 買行貨=最低等賤種
諗著香港買有英插電線點知買返嚟發現係中國版, 笑死
印象火牛廠成日有呢d野
盒入面兩腳
出面夾條三腳畀你
咁大鑊?邊個牌子?我以為得mon先係咁
無錯 由2成日選擇性失眠失聰失左視力
由頭到尾都係「配合」
落左SN係單到,你就無得瀨,直接要負責,賠錢回水解決問題
咪話
樓主真係賤種狗一隻
到時你又唔小心唔知點解又出左水貨俾人
felton應該負最大責任
但今次事件佢甩身甩得最快
咪就係
成件事最核心個問題係:
張單無SN

而家3方:代理、由2、樓主
3條友想開個擂台打過,都唔知邊個打邊個好
代理又話出行貨
由2又話收代理係行貨 出一定係出俾客行貨
樓主又話收到水貨

關鍵証據:sor9ly,張單乜都無打,証明唔到你件牛係出自我手

點打交丫?
照牌面睇,張單無SN最大得益者係由2
呢次岩聽,希望快手2025年前出到台,唔好令大家失望
法奧成隻老屎忽咁
係咁話自己唔知原來同行已經落晒SN嚟出貨
又成日話自己賣咗唔知幾多貨都無事
脫離社會嘅變化, 唔肯接受現實
淨係識搵打手嚟洗地
到事主搵消委會先嚟配合, 真係多撚謝
好明顯佢出貨無SN即係有鬼
法奧賣咁撚多零件同人講唔知交收要有SN
無SN確認撚知交過咩SN畀你賣
撚知代理出過咩貨畀自己
法奧仲要理所當然咁撚樣話不嬲都無, 代理都無
佢有貼紙就係行貨
可能廠出貨比代理果時溝左其他區
代理冇逐件對SN LIST
felton應該負最大責任
但今次事件佢甩身甩得最快
好明顯佢(代理)出貨無SN即係有鬼
法奧賣咁撚多零件同人講唔知交收要有SN
無SN確認撚知交過咩SN畀你賣
撚知代理出過咩貨畀自己
法奧仲要理所當然咁撚樣話不嬲都無, 代理都無
得油二中哂伏要比人追住屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞