[D705-] 抗俄衛國 177: 援烏法案受阻:屌你共和黨玩撚夠未?

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
轉口啫
竟然俾人制裁開,唔爭在搵佢做多啲
或者係中國工人 + 北韓勞工, 喺北韓兵工廠不斷開line, 兩班制007全力運轉生產彈藥.

邪心軸心國之間冇話唔可以互相轉移勞動力的, 反正邪惡軸心工多的是

另外, 台灣經濟部否認有該類產品出口記錄:
https://x.com/Military_idv_tw/status/1762317787635282347?s=20

似乎邪惡軸心玩到連產地來源都偷改埋. 加大產能供應俾俄羅斯, 順便插贓嫁禍俾台灣.

縮得好快,使唔使咁驚呀?
Europeans rule out sending troops to Ukraine as Russia rebukes Macron
https://www.reuters.com/world/europe/europeans-rule-out-sending-troops-ukraine-russia-rebukes-macron-2024-02-27/
有時會半夜爆POST
開定差唔多.
https://x.com/new27brigade/status/1762526642646487189?s=20

面對比較複雜, 需要兩棲作戰這些專業技術, 無法用人海解決的戰場上, 烏克籣係有優勢.

俄羅斯麻煩的係比較深入內陸的戰場, 可以用人數與物量優勢, 抵銷科技與人員質素處於弱勢的不利因素.
今日又unfriend一個, 佢稱呼自焚條友為freedom fighter
我嚴詞講多次, 任何以社運名義自殺嘅個案, 唔應該拎出嚟褒揚, 我哋一早過咗文天祥(不降被殺), 史可法(戰死), 明朝遺老(自殺或者隱居), 屈原(投江)等等嘅年代
而事件涉及呢個宗教本來就擺明禁止自殺, 唔係KIA, 絕不能叫freedom fighter
順便跟進下自焚果個美軍
基本上乜account都比人起晒出黎
無政府主義者, 極左反美反白人
美軍有乜死傷即時出post慶祝
你地臭閪蚑那淫聯恢復返盧布交易先啦
冇睇舊post
以色列駐聯合國大使忽然狂屌俄羅斯同普京
係邪惡軸心的哈馬斯幕後黑手
叫烏克蘭做盟友
話會提供防空裝備比烏克蘭

做乜咁突然
帝巴好遺憾。因為普京,習近平呢類獨裁者,呢個世界即將進入比文天祥的年代更瘋狂的戰錘3K時代

帝巴以為文天祥的年代已經好糟糕?才沒有,更糟糕,瘋狂的年代,宜家先係序幕。
你真係信北韓做?
要我講精確d嗎?

係中共派勞工,提供資金,設備俾北韓,再喺北韓本地的兵工廠007全速運轉,不停補充武器

巴打覺得“北韓製造”呢個term錯唔錯得哂?
我覺得直頭係支那自己做然後運去北韓出口
https://twitter.com/new27brigade/status/1762646503213215757?t=dHovHJuyHhoQuIVWso6Isg&s=19

首先幫巴打補番source。

然後以色列,一早已經知道10月7日大屠殺背後係俄羅斯搞鬼,加埋2月26日普京公然招待,包庇被其全球追殺的哈馬斯高層,俾我係以色列都冇可能忍落去,咪聯合國反佢枱攞。

上年大屠殺發生後冇耐,提督同我已經講佐普京呢一著會迫原來對俄烏戰爭觀望/中立的以色列,最終不得不企喺烏克蘭的一方。

雖然美國內部陷入混亂,但歐盟本身覺醒,加埋以色列正式企喺烏克蘭的一方。宜家其實唔使太擔心軍援。
https://twitter.com/new27brigade/status/1762732976050507900?t=Uwd7PrrnOzhATc6HCqncbw&s=19

既然佢哋主觀覺得果d土地係俄羅斯的話,已經唔使講更多bullshit 了。拳頭/戰爭解決問題啦。

===========================
戰錘40K歷史:在第三個千年的第24年。當時還被人們稱為“地球”的神聖泰拉,那時在這顆星球,人類的母星上,只有戰爭!
要歸邊嘅都差唔多歸晒
開始正面屌出聲
2024年會亂到七彩
咁就唔係就咁depression, 而係癲嘅
佢唔自焚都未算癲, 總有人係kik kik地
都唔緊要啦, 以arab/islamist態度, 佢地唔會理過烏克蘭(對哈)咩立場, saudi 土耳其 巴基斯坦 埃及 N國一齊幫, 佢地都唔會在乎有以色列支援
以往烏政府唔出聲畀trump過咗一棟, 今次烏政府講下陣亡數字, 法國同以色列都一齊瞓身
https://x.com/TheStudyofWar/status/1762326223034696164?s=20

另外, 呢個情報 = 俄羅斯再次集結兵力, 準備2024年5月左右發動新一輪大型攻勢, 亦係令歐盟訓身幫烏克籣, 甚至喺開始喺北約討論派兵入烏克籣問題.

#942 再repeat一次, 宜家喺呢個星球上, 只有戰爭!

歡迎各位, 來到戰錘3K的瘋狂世界
hamas, houthi(qatar, iran)呢個組合純粹就係阻斷航運同海底電纜, 只有傻嘅先會拎加沙慘況綑綁埋一齊討論
以軍只需要聯合懂得大義嘅加沙人一齊剿匪就係
arab/islamist可以繼續屌各方, 包括屌阿拉伯各國唔幫, 但呢一次譴責伊朗根本就long overdue, 我完全理解唔到班中東人至今毫無反應, 係咪諗住伊朗(qatar, hamas, houthi)出頭就啱
中東較有錢國家嘅base都係靠親美, 就算唔講賣甩巴人, 最少冇理由由得什葉勢力繼續坐大

而我覺得中東人普遍真係冇諗過呢個obvious問題
拜神同關心巴人, 同呢堆地緣狗屎垃圾係兩件事, 但可能得返第一件事, 第二件事冇所謂咁
亂到7彩 X
打到7彩 O

宜家講乜嘢都冇用啦, 最後就係大家手中各自攞起自己的"武器", 為自己相信的價值觀"戰"到血流成河吧!

5毛係咁, 俄毛係咁, 其實我哋都係一樣, 唯一分別只係我哋同親俄, 親共立場者的根本價值觀, 有著不可能分解的衝突和矛盾而已.
等緊聖上出手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞