[D705-] 抗俄衛國 177: 援烏法案受阻:屌你共和黨玩撚夠未?

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
歡迎提督, 來到越來越接近"戰錘40K"的瘋狂世界

而家係"神聖泰拉"第3個千年的第24年
https://x.com/new27brigade/status/1762161962862186906?s=20

古特瑞斯, 自信D, 將"恐將"兩個字刪去啦

俄烏戰爭都進入第3年啦, 乜宜家仲有人會理"聯合國"咩?
有請牧巴開POST.
俄佬巴哈姆達同阿瓦迪夫卡出面繼續西推
https://nymag.com/intelligencer/article/aaron-bushnell-self-immolation-what-we-know.html
大家點睇?
我覺得極左係要找數, 好好地一個人何必咁樣, 用自己條命係博取挺巴(伊朗)文宣多一條人命可以拎嚟講, 其實間接係水咗人做釋廣德
我有同過左去既親友講過,佢地話要入有軍工背景既公司,基本上唔係BC唔駛諗,而且內部定期審查好嚴格,查三代基本野,有屋企人有少少敵對勢力背景都唔會考慮
聽下好,要動員無番一兩個月準備邊得?

但求軍援繼續畀就已經好好
呢條契弟奶俄架信佢一成
佢又無話係自己派人落場。
一兩個月邊夠
歐洲佬咁鬼hea
唔係佢落唔落場問題
故弄玄虛,擾亂軍心已經可以達到佢目的
總之奶俄派有乜權代表北約講嘢
北約落場最多只係會幫守大後方等烏軍可以將心力集中喺前綫,唔會真係同俄軍正面衝突。
唔係等950個回覆先開咩
https://x.com/new27brigade/status/1762407946615758895?s=20

講個笑話: 歐盟加埋英國的彈藥產能, 輸俾接近被全球孤立的北韓
另外, 差唔多幾個月至半年前就開始講呢個Topic: 自由世界高估半桶水制裁對邪惡軸心的影響.

目前制裁明顯影響, 係邪惡軸心生產尖端科技產品的能力, 對民用及低技術的產品影響好有限. 呢個結果體驗喺可以靠量彌補質不足的陸上戰場, 與科技差距決定絕大部分戰果的海空戰場, 俄烏雙方目前喺呢3個領域的戰略優勢上.
明顯係中國製
後方負責「維和」
然叫烏軍推曬現有嘅野上前線打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞