Switch幫任天堂七年賺了690億美元

938 回覆
195 Like 9 Dislike
咪即係好似totk 咁
今次又再證明老任d game 係值得等,起碼唔會day 1 都要download 大量dlc 先玩得到
咁出部pro版得啦掛
起碼俾啲人有得揀
今時今日用粒中階u
應該唔洗重好多貴好多
真心想佢出部60fps
明明我記得我係同mario kart 一齊買機
其實有樣野我一路都想講
bayo 3係switch唔係有60咩
https://www.youtube.com/watch?v=WMIy6fdXXss&ab_channel=VGTech
係,今次套戲大收,黎緊應該又可以多d 野玩
第一日買 botw同12switch
party game根本獨市
totk 岩岩先出,我估黎緊兩年都唔會出新機
玩下手2024年尾先出新聞話2026 先出新機
我係出MARIO ODYSSEY 先入手
之後先補番隻BOTW
ms / sony somehow 趕絕party game 根本係自毀長城
經典任豚發言你唔睇下朱紫垃圾到 switch後兩年有咩game值得玩你數唔數到同埋你知唔知switch機能落後幾多 任天堂2023賣一部switch係暴利
上網睇片同打機係兩回事依D常識到底有幾多人仲未知
如果咁易就4K60打機,PS5同XSX出咁大部託柒咩,電話都有4K60啦
唔可以試水溫逐隻賣?
我係ptt度睇過個邊網友講過
要任記淨係upgrade個spec但係部機外觀唔變同攞佢命無分別
佢地會睇唔到
成間公司每次就係allin 落一部機
一唔掂就含家剷不過老任次次都好好成績

Mario 電影都爆哂票房
見留言已經有班鬼佬SPEC撚話隻GAME係降解像度刷FPS
朱紫垃圾但係2000幾萬銷量點睇
你唔岩咪唔撚好玩囉 廢話多撚到
成日FF任記GAME去其他平台 倒不如你叫SONY M$爭氣D啦仆街
我2隻手都數唔晒D單平台千萬大作,點解要比錢你賺
我幾時拎睇片做例子
仲有switch係撚4k咩
720p咋喎
仲講常識?
佢仲話遲早要下放
任記堆IP而家仲值錢過迪迪尼
邊有咁易被逼下放
佢自願放嘅如pokemon俾DENA 騰訊出下手遊就會
我遲少少,因為要等日森寄黎
其實呢幾日嘈完我先醒起任記係本家動作/FPS GAME係堅持行60FPS
睇老任嗰款嚟緊兩年都唔出喎
畫質係唔夠靚但銷量好過d 電影game,已經係市場最真實既反應啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞