Switch幫任天堂七年賺了690億美元

938 回覆
195 Like 9 Dislike
3ds 有無d 遺珠?
你真係好撚鍾意屈人
一黎就屈我話switch 玩唔到60fps
而家又話玩我的模擬器
因為FSR係軟件層面,DLSS要硬件配合,好似係
無,純粹諗緊好無買部3ds 玩下咁
王國之淚 最大缺點就係部Swtich嘅垃圾機能
https://lih.kg/zNKjwQX
#933 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

睇番串thread直頭覆過你無嘢好講啦 自己爬
出部高性能版 滿足到有需求嘅人+新用家 根本唔會憂無人買 oled版本就係最好佐證 係有d精神股東要幫埋人地諗賺唔賺得夠
當然佢鍾意撚狗大條道理唔出唔係咩商業考慮囉
咁你想點姐
Drop frame又嫌
你講模擬器可以玩4K 60fps
咁我咪suggest你去玩模擬器囉 滿足你對眼
一係你出部機打柒任記 再唔係寫信同任記講囉
咁係 a 定 b 好難答咩
佢係唔理你班spec撚既遊戲體驗 但仍然大賣 吹咩
同任記講啦
我個樣似任記高層咩
或者你去信和個啲地方去屌柒到而家仲買switch既撚樣囉
煩撚到
咁班畫面友
隻cyberpunk 2077 bug到純黑畫面都話有氣氛
佢哋有乜資格去講嗰少少drop frame
閱讀理解拎U?咁你同佢慢慢互含啦
NDS 當年隻 迷失蔚藍 真係好鬼有特色,係令人真係有嘩一聲既感覺
姐係唔敢答
同d spec 撚講嘥氣啦
全世界有一億幾個盲人買switch,係唔明果三千幾萬個ps5 玩家ga la
執我一早講咗d pt黎用仲好意思
Splatoon、MonHunt都賣得唔錯既
lost in blue 係一隻我而家仲會插著部nds 重玩既game 黎
反而超執刀都無咁做
仲要避來避去走住來屌都唔知做乜,真係覺得係 SPEC 咪直接答B囉,又唔係乜難理解野,自己都唔信講經咩
你邊撚個
我買唔買關你撚事咩
呢排d傻鳩講要大愛吖嘛,點可以獨食架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞