Switch幫任天堂七年賺了690億美元

938 回覆
195 Like 9 Dislike
我有講無人屌咩
個個屌完記得買
買左個動森水壺好撚靚
之後見到個咖啡機好靚但無買到
有班友想玩,要玩,但又想遊戲廠升高畫質,講到好緊要咁,跟住一叫佢唔好買唔好玩就上身咁屌人任豚想任天堂呢類狗屁不通理論,明明你手上啲錢就係選票,叫你唔好投唔啱咩?
其實買哂兩部玩完比較完會覺得switch 舒服d
玩靚小小既game sd 一個鐘到就無電
都未講sd 重撚到仆街同full loading 風扇好大聲
所以我寧願畫質差d 但手提mode 舒服d 長氣d
Zelda 電影
其實本身想買卡比goods,但去到成個corner無撚左

所以steam deck我係遠行先帶
屋企都係玩pc
Zelda 電影我唔睇好,賣故事好難拍得好,唔似Mario可以玩到嘉年華咁
Donkey Kong
zelda 個半鐘用70分鐘行街 20分鐘speedrun 救公主
私心想米法故事上電影
btw 時之笛其實都岩上
岩田聰社長
手機game 應該打殘左好多第三廠
第三廠變左一係整手機game,一係收皮,再唔係就俾大廠食左
USJ 淨係mario 都已經癲
totk 同mario 大電影已經證明自己獨市係正確既方向
畫到電影咁,但隻game 鳩流流有撚用咩
推力夠雪櫃都可以飛上宇宙
老任呢轉都專登鋪哂線可以講big gay 既身世
佢要玩既玩到MCU 咁都得
因為嗰陣既硬件都只係中規中矩
加上手提遊戲市場已經比電話食晒+ 3ds後繼機決擇兩難
但偏偏呢個價錢同硬件平衡對個市場黎講拎得最準
然後玩畫質既玩家繼續無視銷量直到而家
之前平日去usj mario 果到多人到仆街
入面d product 又係好靚
明知d 甜零食都係果陣味都會因為個罐靚就買返去(得罪講句架仔甜零食陣味真係19樣)
所以我覺得老任可以好似迪迪尼咁靠周邊都搵到食
有生之年有老任主題樂園我一定會去同課金買野
極端講就話推到4k 60fps啫
我成個post都係講想佢穩30fps
薩爾達幾時出電影版
我諗USJ 既成功應該俾到強心針老任去睇下同坡仔合作,再唔係搵地方自己起個Nintendo Land
UHD 30fps以今時今日技術肯定輕鬆做到
唔係好大嘅升級啫
係上面條友話totk frame drop唔關部機性能事先講呢d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞