Switch幫任天堂七年賺了690億美元

938 回覆
195 Like 9 Dislike
又唔係咁講呀,佢係遊戲界指標,大家唔跟就唔識玩,算,去打薩爾達
準備出新機
不過講明唔係一年
一年後似啦
我識一間唔理消費者遊戲體驗嘅垃圾公司
隻game PS4 一代時好哋嚇
PS5二代變咗要我操作逗皮大山婆
又要逼我睇transgender大猩猩交配
又用golf 棍打爆我心愛嘅一代主角
買隻車game要我再花錢買車
賣咸濕game 就censorship cut咗消息者想睇嘅咸濕畫面......
bloomberg 2022 年話2017 年出嘅switch只係過咗一半生命週期
可能要等到2027 先有新機

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-02-03/nintendo-cuts-switch-outlook-again-on-supply-logistics-jam?in_source=embedded-checkout-banner
真呀,唔跟佢標準就係唔識打機
建議Sony 請佢做consultant
又係個班spec撚係到嘈 個個post都係個班人
肯定係個個都封塵啦 不如淨係計頭10隻game 宇宙神機PS多人買定係switch多啲呢 Sony咪又係專割韭菜
Sony 商法真係令我唔會再買PS
每次只要Switch出咗啲咩大熱game 你就會見到一班索教門徒群空出擊
真係抵SONY當佢班fans狗咁撚
任記除左畫面有得講下之外 佢係真係用心做game既公司黎
每次都俾玩家驚喜
所以唔好怪我點解我係死任豚
咁你答下出部pro版會唔會好多人買
望多幾個post就發現都係同一班索狗係度吠
其實ps4個陣已經有例子
Silm比pro係更多人買
出埋d 好高清好高幀
但係又悶又煩瑣又重覆又無聊既所謂大作
大而無當
真係
有時真係窒到痴線
超任有咩問題?
完全時代霸主
你班死任豚都好有驚喜畀我,除咗仲識攞份財報劣鳩,仲識joy con 震前列腺

btw 屈我熱鳩好喇,咪撚屈我索索😂
依家oled版咁大條數係到俾你睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞