Switch幫任天堂七年賺了690億美元

938 回覆
195 Like 9 Dislike
為左耗電/散熱,老任其實重降左頻同停CORE
基本上你當SWITCH (或佢既下一部) 只係一部平板/手機改既主機
只要佢唔塞舊超大電入去就唔會好厚
疫情個陣 動森吸引左好多本身無打開機嘅女仔同師奶玩
我當佢拎部而家中階電話去改,點樣壓住個溫度已經有難度
放左堆ip 岀黎仲邊有人買機
又唔係第三方廠
王國之淚放得係switch證明2年內都唔會岀新機
依家整定d Mario 新Zelda 星之卡比
2年後連新機一齊岀 又贏Sony
咁你放心,現在黃仁勳求其俾粒哩兩年內既新U你老任
數據上都會勁過哩粒TEGRA X1 十倍或以上
真,行多次switch 條路就夠,可以唔使理班spec 撚
咁就拭目以待下一代機
手機被動散熱係因為好少會chur盡,同埋chur一chur就降頻防hang機
放落遊戲機基本上就係keep住chur盡,同埋唔可以降頻,就算有主動散熱都要比switch依家嗰個大
頭幾年無乜三廠好game
封左塵
識好多人都係個陣買ring fit係屋企做運動
任豚d精射到一地都係, 好似佢有份袋咁
利申有玩switch, 但佢賺幾多撚我撚事
邊有
嗰時大家對家用手提二合一不知幾新奇
索索除外
任天堂單一事業,次次都好驚佢部機唔掂就大獲
講到尾都係game好玩先賣得勁
但我相信仲有好多人呢刻唔會買因為得30fps都無
睇唔出30格既人佔沉默大多數 confirm
肺炎+動森嗰期先勁
日日WFH真係好多女打動森同ring fit
你買steam deck 咪得本身已經有嘅嘢任天堂出嚟on9?
當年sega dc 都係得自家game 去頂, 仲多game 過依家switch 但最後都係死咗, 老任真係癲
真,周街都斷貨
而家見到switch嘅title都要諗一諗係咪機界新種開嘅post
steam deck 無老任game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞