Switch幫任天堂七年賺了690億美元

938 回覆
195 Like 9 Dislike
我就唔太介意,反正我係跟game買機
我細細過已經係多修流
Gameboy, gamegear, wonder swan, neo geo poket
有game玩就會買
老老實實
你所講既索狗佢地唔玩呢d囡囡game
佢哋要高清嘛
點會唔玩
以前PS3 PS4 PSP好多呢類GAME架
係近年擺哂去PC 女性向遊戲擺哂去SWITCH
玩呢d就唔會叫索狗

女性向通常係BL黎
揸住mario pokemon 星之卡比喺手點輸
好話唔好聽老任揸住呢堆ip
出咩垃圾都會好賣

遊戲最梗要係好玩
最憎啲撳兩粒制
跟住睇兩分鐘劇情嘅所謂3a
呀石 xg mobile 3080 9k
4090 20k
who buy
遊戲編輯等如打手
相反咪大賣
最憎啲撳兩粒制
跟住睇兩分鐘劇情嘅所謂3a

cant agree more
仲有啲當我白痴嘅教學關
睇返果時同依家既用家數量爭左好多
Mario odyssey講緊既1000萬銷量 新zelda 3日就過左
錯, 根本疫情時ps5無人買到
totk 其實多左班跟風仔
尤其果d 想搵野屌刷存既傻鳩
比你做CEO 執柒得
你覺得雙贏姐
人地出新機整個remaster唔好?
botw 唔算骨啦
唔講啲game先
我三張幾
係switch先令我重拾返成班friend面對面打機嘅快樂
明明隻totk得極小時間20fps
就講到全程得20咁 煩撚過我隔離屋隻狗
講追spec講到好有要求品味,但一講4080 4090就話好貴好貴,夠買到幾多部ps5點點點,你唔講一部ps5買到兩部switch 4部lite? 唔講一部ps5個size等於幾多部switch?
唔係
講起先醒起當年首發既games 係1-2 switch,炸彈人同botw
過多幾個月出機既好多都係要呢到三揀一再加多隻 (通常係孖車)
結果因為1-2 switch 同炸彈人太廢,好多人都會揀botw
班垃圾係咁,黎黎去去都係果幾句
將遊戲拉落啲國恨家仇黎比喻想證明自己係啱,同中國啲垃圾5毛話玩日本野就唔愛國一樣係到情緒勒索,人地話玩得開心甘願比錢老任賺,佢地就成pet野咁痴住人係咁話 20fps lag機 買既弱智,不斷無限loop鬼打牆

諗起中國班原神fans係咁屈薩爾達序章果斷,話係個有瘴氣山洞點火會爆炸教壞細路一樣
最好笑又樓價又2019又香港乜撚都拎出黎類比
老任肆無忌憚就係咁解
從來都係買game食機骨
出game嚟令到部機嘅價值上升
成臺機都係為啲game服務
ps系原本都係咁,但依家揸唔實做唔好獨佔,搞到要同人鬥機能鬥性價比鬥服務
最撚憎
我玩 ps4 隻芒亨個教學關煩到
你想我學野,比間訓練所我學咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞