Switch幫任天堂七年賺了690億美元

938 回覆
195 Like 9 Dislike
Fall guy 我覺得撞岩個期無乜機打,兼 fifa 尾期
我比賽 pro club d 隊友個期都一齊 fall guy
我晚晚玩緊唔想訓唔想返工
暫時 10心兩圈
做咩啫你?
我都完全無留意
而家已經夠順,而且好玩緊要啲
Rog ally未公佈詳情都有興趣

公佈完spec同價錢就算數
呢個有 d 保留
疫情前中後 switch 個價錢反映左
疫情前 switch 我見過唔駛兩千
疫情個陣上到 3000
疫情後都企翻穩兩千

其實個疫情幫左好多
我冇話流暢
我只係問「係咁 lag」係咪吹大左喎
開究極手會有d 窒
但都係咁玩
唔可以玩架咩?
吓 其實我一路以為買得switch個啲其實已經知佢個spec就係咁 你點想佢都係咁架啦
有新機咪買 無咪繼續玩
點估到有人一路屌一路玩
消費者做既野只係可以買同唔買
任記出新機? 想有乜撚野意義 ?

我都好想Sony 出部手提機 4K 120FPS 玩戰神 夠電夠輕 賣 2000蚊

我就唔撚理佢地點既 乜撚野公司 硬件 物理乜乜柒柒
總之我就係消費者 我岩鳩曬
你間公司出唔到就一直比我狙擊啦

佢出左你唔好買添啊
講真 比起唔覺lag既人

明知部機廢 睇完上網又大把評論話lag仲比錢買既你

邊個先係任豚我真係唔識分
呢個真
買返黎已經知畫質唔係頂級(但我覺得都唔差)
不過優勝在可以一大班人喺同一空間柴娃娃
咁樣重要好多
等於反鏡先係最仔細逐格 check 下邊個有冇走音既人

我就打機架啫
隻 game 好玩就玩
講窒講起格
我打機由 486 年代玩起
有咩風浪未見過
去到呢個年紀咩 3A 大作都係玩兩玩就唔耐煩棄 game
totk 就晚晚打到唔願訓
算唔算古代人?
我見個對話 flow
主要就係
1. 首先有班人笑鳩d 人玩 switch
話佢地明知個 spec 低過對手都要玩
2. 然後d switch 玩家反駁
spec 低又點,好玩咪玩囉
3. 咁班人就繼續笑鳩佢地不思進取
咁樣俾老任撚狗
4. 班玩家都駁唔到架喇
唯有繼續玩 totk 晚晚玩

你同老任有親架? 咁撚慘打機無得選擇
邊個逼你呀 洗唔洗幫你報驚呀
我記得我當初買機完全無睇過佢個SPEC係點
純粹我細細個由GBA開始玩 之後NDS 而家大個左想買部SWITCH玩下
我買部機兩年 最近先知原來駁電視有1080P
反而諗唔明點解要鬥畫面
以前既 黃金太陽個D其實畫面都好一般 但我覺得好撚好玩 超執刀又係
重點係1.都有比錢買
條友反到比錢入場睇演唱會
因為有班人打機只係為J 畫面
講真句,以前打月下亦想曲咪都係蒙過蒙太奇,咪一樣打到百幾%
直頭係同黃牛買頭行再屌走音嘅level
生活同遊戲比較
聽歌都係娛樂咋嘛?
咪同打機差唔多
咁某程度其實我 respect 既
因為真係有俾錢玩既人
先有資格屌
玩都冇玩就鳩屌既
我覺得直頭係人渣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞