Switch幫任天堂七年賺了690億美元

938 回覆
195 Like 9 Dislike
個陣真心癲,一機難求,我部2手舊機都有人出$2800收
既然大家都有想法
我都想Sony 出返部手提機
有1080p 60fps就夠,唔難
最好同switch差唔多價錢
我部psv仲係屋企
仲有三代psp同ps1-5
我專業索廚嚟
Steam deck都希望強化下
唔插電可以玩3a最少三個鐘就夠
我steam 三百幾隻game
Steam粉嚟
我笑緊拎香港生活嚟比個個
可能tag錯人
索尼爸爸幾時回應訴求出部1080 60fps 嘅psp2
但呢個年代咁多媒體比埋錢幫你試game 都要中個頭埋去
講真都係助長老任既一份子 係有資格既 不過最抵撚死都係呢班人
我部psv最後既波紋 係數碼暴龍
我係g gen
咁呢個係好笑既
我係佢就即刻棄 game 以示抗議
封左塵10年 條女挖返出黎玩gelgame
老任表示 你有你抗議 我最需要呢d柒頭
Psv係 p4g專機
而家你想係PS玩呢類GAME真係傻Q左
https://www.youtube.com/watch?v=vgN8XQLYVzI
https://www.youtube.com/watch?v=lYxiquTr5f8
擺係PS5改撚到呀媽都唔認得
Btw
其實邊有任fans唔想佢出新機
班友成日係度鳩噏話咩20fps就夠
根本就冇人講過
明明就係講買得switch首要唔會睇機能
同埋強化都唔會做到太勁 因為電問題
而唔係唔需要機能
都唔知班友點樣鳩噏出嚟
見到望月祟就同見到陳伯祥一樣得啖笑
同埋就算真係一半生命週期都好正常,唔係成部機停產先出新機㗎嘛,當年PS2都死唔斷氣咗好多年,NDS 2012仲出緊pkm
做乜鳩
Sor 我自首
我真係講過而且認為20fps 已經足夠順暢去玩一隻game
咁你唔啱
不過玩係玩到
影響都未到好巨大
但當然會想佢強化
但應該以佢價錢最多係steam deck級
除非佢價錢set 6-8000
我都係學佢哋講自己主觀感受
不過講返轉頭
出新機即係又要跌錢
如果唔出新機但又玩得好地地
我又唔覺大問題
我自己一部手機都用四五年
歐美鍾意獸人多d
呢間indie想係幾個平台出GAME
switch就順利上架 但係sony但彈返轉頭
後黎間game廠將D女改哂做兔仔先上到架
打聖光方面PS都係勁過switch
https://gnn.gamer.com.tw/detail.php?sn=170280
所以唔怪得索狗會玩埋其他機
你搞到咁撚樣點玩
其實好睇佢新機係咩approach
如果仍然係switch,只係加強畫質,我應該唔會買
如果係新機,就睇下有咩新game 再決定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞