Switch幫任天堂七年賺了690億美元

938 回覆
195 Like 9 Dislike
係,所以只限於手感
其他野真係差到爆

switch 孖車就咁拎部機出去已經可以2P 已經無得輸
貴都算,大部同重先擇使
全部圈錢垃圾App
理應如此
原來你係明升spec的
仲以為真係有人30fps 跌到20都feel唔到
咁問一個問題,oled 銷量高啲係因為以下邊點:

A. 都係買有新買新,反正價差少少
B. 個spec 好勁,買部返來睇吓有咩勁畫面遊戲玩先
其他廠就話會既
點解樓上有人話任記all in
因為佢每次出機都搏緊落個市場本身唔存在既野
雙mon> 體感 >裸眼3D > 高清手提+體感
多平台時代對任記黎講 只係平行時空
仲要係而家賺緊錢 更加有理由自給自足
最大撚鑊係將個圈錢文化帶埋入去console game 度
呢個都係我好少玩pc / ps4 既主因
仆街買隻game 返黎,day 1 唔包一定順暢,仲分分鐘要買埋d dlc 先真係可以玩到個完整既故事
係呀
但我唔似你睇game多過玩game咁解姐
我又幾時睇game多過玩game
你腦補?
咁得意 明明N CPU 但係用amd 技術
即係咁
我反正對drop唔drop frame唔撚care
總之你隻game無嚴重bug無垃圾左膠野夠好玩就得
道不同不相為謀
我Switch 上面大部分第一方買哂爆哂,好多都好好玩
但我都想佢冇frame drop咁我遊玩體驗就仲舒服,ok?
你唔撚care唔代表冇人care
3850萬原來多過1.2億
裸眼3D 都算係落錯注
咁你咪care飽佢囉
再唔係玩你既模擬器囉
問題係咁多部機點解d人會買佢
因為人地有game啊
邊似ps5出部新機玩舊game
好似話比返retro做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞