Switch幫任天堂七年賺了690億美元

938 回覆
195 Like 9 Dislike
賽車 game 最盡 2p 真係好冇癮
會變wii u, 老任執撚咗你賠返比我?
中間仲有動森
呢個好勁

仲有 pokemon 又係勁
Oled版個spec同舊版一樣但係外觀上有明顯改變
咁如果外觀同oled一樣既pro你估賣到幾多
永續switch 打死都抵制出新機
出咗就"真香"㗎啦,同啲果撚一鳩樣
去番佢條問題 點解d人會買oled版外觀撚?手感撚?
排除畫面撚先打switch無人講ole畫面
其實大家對遊戲體驗既定義或要求好唔同
我自己就覺得 drop frame 小事
能夠令我沉迷 keep 住新鮮感
先係大事
d所謂 3A 大作我都冇耐性去玩
botw totk 就有
呢d 係我個人遊戲體驗
一個地圖咁大
行幾多秒先會有野發生
呢d 係我重視既部份
至少塊草地夠唔夠清晰銳利
唔係
環球影城 啱啱先出咗套Mario
太過著重online 先無癮
明明打機係成班friend 喺同一個空間打機hehe haha 先過癮,但就連fifa 都要你online 先可以好多人一齊玩
咁你答左上面個巴打問題未呀
你reply佢果個既所謂滿足「有需求玩家」既數字到底有幾多你自己都唔知
個market有撚咁易估你一早做左老闆發左達啦
撞岩疫情做就左班女都想係屋企打機
再加動森 ring fit fitness boxing
疫情開左個頭打機就玩其他 game
咁你入咗去追po未答得清清楚楚 定係同佢一樣閱讀理解拎U
人地追求遊戲性
真係 身邊都多
其實賽車冇得4p 以上
係咪機能不足?
得spec 撚打機唔係追求遊戲性
SONY夠focus係gamer度拉掛
但silm同pro比之下 spec較差既silm係賣得多過pro
啲人買黎咪貪佢夠輕身
再講Apple個例子
iPhone出pro都識得係外觀上變下 整大部機黎引人買
點解你會認為只要出個switch pro版就一樣咁多人買呢個論點我唔係好明
任記下一部機一定同switch唔同樣
但我都諗唔到可以點變先符合到party game同班家庭用家
咁 ps xbox 把握唔到疫情
吸納多d 女玩家
就輸自己啦
我諗唔係?
係嘅話咁廢嘅switch 就唔會玩到單機4p Mario kart
咁 gt 果d rendering 水平高好多既
但可能就只係夠 1p 比盡 2p
Wii、NDS同Switch都係好破格既產品
期待老任下一個突破想像力既Product
咁咪on9 囉
一班人黎開party 相battle 下揸車都要一蚊跟機
講真我都好期待
只要佢唔係為左畫質放棄party game 同遊戲性我就ok
你依啲真係搵黎鬧交,

依家都有報告話人類已經唔用智能電話係生活唔到。

咁係唔係代表未有智能電話前啲人無生活?

啲人係話緊Switch無同時代一齊進步係時候更新。

以前啲人睇粵語殘片都好開心,依家有得選擇你會唔會睇粵語殘片?56K都很開心。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞