[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo/e-reader好(16)暨交流區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
我經驗係將部Kindle轉飛行模式
先再usb入書 就解決到呢個問題
補返後續先
後尾聯絡到代理就即刻同我Say sorry同安排第二日幫我換新機
過程都幾爽快,算係咁
而家部機正正常常,每日睇一個鐘擺左三日都仲有 70% 電
WAVE 7.8吋比 Origin 大少少
之前一路用6吋手機睇,即刻爽左好多
係amazon 買左本kindle edition 既書 但原來只可以用kindle app睇 唔support 係kindle 上面睇 會唔會有其他方法可以俾我用返kindle黎睇
咩書嚟?
未聽過咁樣
用唔倒cloud無咁好用
大家會喺邊到download漫畫多?vol.moe?
the body language of trees
我早兩日用完,用 "send to kindle"
去返 kindle 到睇,兩套漫畫都有 show 封面
除咗readmoo可以家庭成員互相share書睇 仲有無其他平台可以?
我再試咗好讀入面d書
download epub file 再 share to kindle
但係無封面
google咗一陣,但都係唔知點解
好讀網d書 本身就係無封面……點會show到出黎,佢全部default 封面都係目錄
thanks 巴打
我本身唔知,依家知了
你想嘅kobo/kindle用同一個acct都可以㗎
幾代 我都睇緊
唔鬼見左部oasis3
好掛住D制但買過部又好傻仔咁
好在仲有部ppw4頂住 但睇漫畫好困難
想買kindle paperwhite 11th Gen
見有日版同美版?請教有咩分別?
容量8GB夠唔夠?定16GB穩陣?
尋日身痕買咗部kindle scribe運筆玩下
10寸e ink睇書好爽
等緊佢出新一部
點知出完paperwhite之後出scribe
等到天荒地老都未出…
頂唔到,入左oasis 3,其實amazon可能放棄oasis 4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞