[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo/e-reader好(16)暨交流區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
真,個升級竟然係用海洋塑膠重製,都唔知升級咗啲乜,不過依家early bird 3300+200 kobo coupon
sage 定 libra2好,唔用手寫既話係咪差唔多
Edwin 條片拍到幾吸引咁
睇edwin條片話月尾有優惠,睇下咩價錢先決家都唔遲

呢個?佢打左喺description
想問大家一般用唔用保護貼?
唔用
買套送咗塊冇用過
你指電子書?
你用嚟寫嘢?
好讀網站 自從 2017年尾 原站主過世後暫停更新 , 今日遇然一睇發覺已經有義工接手更新了

2022年6月19日
羅先生是好讀多年的讀友,他自願無條件來接手維護這個網站。除了在網站的伺服器(Server)硬體做些更新之外,羅先生還會在網站的安全軟體上做更新與與升級。
好讀的宗旨始終是希望與讀友免費分享經典文化。好讀是個非營利的組織,也從不在網站上展示任何外來的廣告。這宗旨也是羅先生與我想繼續維持的目標。
想問新入手買kobo Libra2 呢部可唔可以入pdf 落去睇?
另外如果係博客來買既書可唔可以用Libra2睇?
唔該
唔係,但平時習慣會用濕紙巾嚟抹mon
今晚 KOBO 又有 買 555 送 111。
仲有買$1700樂天Kobo電子禮物卡,
即可獲得 NT$250 的電子禮物卡獎勵。
自己衡量下。 (by深紫 巴打share)
1 可以 利申唔識搞
2 唔可以
第一次係樂天買野
其實部機有問題會唔會好似amazon咁有得換貨?
要唔要睇返邊間供貨?
官網除非全站75折樓下,否則我只在pchome買,經常做活動減價,而家都做緊全部73折到13號。試過官網充禮物卡送點+555送111,計計埋埋都係貴過pchome
望過pchome 無得用香港信用卡比 師姐搵台灣朋友幫手比?
可以用香港信用卡
信用卡以外啲個人資料亂打就得
點解要喺樂天買?要平嘅英馬美馬等下都有平
想問下美馬通常平幾多?有冇特定時間做減價?
同樂天差不多,不過唔定時,有時做1/2日咁

另外啱啱睇豐澤做緊學生價1759,未用過嘅Alumni Email仲有$100 Coupon
+佢送200蚊書卷(應該係25蚊8個code)

如果你有學生email,可以考慮下
原來豐澤仲有得加多個MasterCard優惠,星期6日減50

咁應該係行貨做到最平嘅時刻
我係美馬搵唔到libra2
我都係見大家介紹去樂天買kobo
香港有行貨又唔係貴太多就唔駛買水貨啦
得咗 唔該曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞