[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo/e-reader好(16)暨交流區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
Libra 2 非常好
睇review話速度慢啲 會有ghosting 係咪真
未用過其他 但我覺得成個package都唔錯

但我想揾多啲香港作者嘅書但好難揾
無呢個感覺
Libra 1嘅問題主要係d墨好淡
(同kindle比)
唔知2有無改善
Libra 2 白色好靚,適合送禮
有無人預購左Pubook Pro
成2萬台幣仲要十月先出貨
不過送跟機 lifetime 飽讀好似抵玩
我用黑色
襯返ipad
用開elipsa。其實除左上kobo store買書,請問有咩地方可以睇下文學如詩集同短篇小說果類。

本身我自己有得網上hyread 睇書,但係無得下載落來,有啲網上資源又簡體得來唔好睇,所以好煩下
D人教kindle用網頁嚟睇微信讀書
有時部libra2會有殘影,按番上一頁就無左,問題不大但想知係咪個個都係咁
睇啱文石嘅6”poke功能
有冇7”嘅version 或者其他牌子嘅reader?
想用嚟用漫畫
求推介
有冇人部oasis倒水電
用一日已經冇50%
就算冇睇書 放半日都冇5%
Oasis 唯一唔好係啲電用得好快
只有盡量熄咗Wi-Fi Bluetooth
應該搞唔到啦,kobo mooink嗰啲全部非香港公司嚟,就算kobo hk冇某啲書,都可以喺kobo tw/任何國家賣啦
你改一改做每頁更新螢幕就得
不過會慢少少同食電啲
好似話個lifetime 係跟機 not 真lifetime, 所以預三至四年member 合理d
都係文石既leaf2?
有無人放二手kobo/
買全身幾錢到
thx
Kobo就去誠品睇啦
諗緊但係都幾貴

見有部叫meebook p78 pro好似都唔錯
但又驚大得遮
依家用緊poke 3,見Leaf 2有實體掣都想換,但費事晒錢都係算
btw,好似有showroom可以睇下?或者某d豐澤有得試玩
睇嚟要專登搵間豐宅試用下先
想買Mooink部彩mon機睇彩漫
呢部野順唔順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞