[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo/e-reader好(16)暨交流區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
佢size帶出街方便 睇少少圖勉強夠做
睇文字書完全OK
除左袋褲袋有少少難之外無得輸
超多圖既屋企用返iPad/kobo elipsa睇

依家主要係唔知幾時出新款
無理由iPhone都就要被迫轉Type-C既時候
叫人買部micro usb既oasis嫁
但係佢又一直都唔肯出新喎
想問點樣可以將直式變橫式
想問依家買kobo libra 2 邊到買會最平
Caliber
有冇人eink用嘅筆推介?
你唔講邊部機唔會有人答到你
明白
我用remarkable
依家Calibre係咪已經轉唔到kobo書入kindle?
我跟網上用adobe個方法唔得
妹吻4竟然上左架…東立轉性?
應該可以嫁 Calibre用咩version
Adobe嗰個就唔係好清楚了 只係用過幾次
原本plugin個developer好似話冇更新了﹐有另一個developer接咗嚟更新(好似係
https://github.com/noDRM/DeDRM_tools
4好似得
calibre 用舊版
應該Wacom筆就用到
我唔肯定, 你可以搵支試下先
多謝大家 最後解決到!裝返舊版calibre就得
部kindle用左差不多十年差啲以為要轉機
見kobo touch好平3百幾就有
佢除咗舊型號仲有咩唔好
新手想買部試玩吓
2011年出的機,還是不要買
Wacom我果支唔得
我自己推lamy
想買個7.8 吋-8.5吋既,比屋企人睇中文書
如果我用google book,唔想轉format有咩選擇

Kobo readmoo d金庸好貴,google似乎仲平咁喎
唔轉係咪得iPad 不過轉都唔係好煩姐
Adobe Digital Editions
平時kobo係咪要大節日先有全部書有折?
kobo一般幾多折先係抵?
金庸啲書好讀有得dl 你用乜野device都應該有一種format啱你㗎喎

e reader就個人首選kindle 但冇啱你size嘅
次選我就會買kobo 而家kobo sage喺官網特價緊你可以望下
想問Amazon買kobo可以嗎?見幾平
kobo我會買行貨 如果冇保 我會買返kindle
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞