[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo/e-reader好(16)暨交流區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
同埋依家部機機件有事過保都仲肯換新機
pchome真係平幾多,之前無留意,thx
而家經 Kobo 買只係勝在方便,
講錢就真係算把啦。
想問下只係睇書係咪8gb已經夠用?需唔需要買16gb/32gb?唔該
你睇漫畫多就唔夠,睇文字書就足夠
一個個人癖好怪問題
想問kindle 6 inch 有冇防窺screen protector 買?定係要用手機差唔多size貼上去?
有冇人會買 Elipsa 2E
新手一問
因為一路用開電話 睇Google play book
買kobo既話 可唔可以將之前Google買開既書轉哂過去 都幾多本吓
諗緊,但係好貴
第一次買,
想買Kobo既閱讀器
預算係1000蚊樓下
有邊隻型號推薦?係咪官網買就得?
1000 樓下得 Nia 但冇 300ppi,除非你只睇英文書否則低 ppi 出中文字有啲濛,建議加多少少買 Clara 2E
要轉做 kepub 格式否則有機會窒窒吓甚至 hang 機
唔使,今朝開完ac比埋錢,用hsbc信用卡
地址身份證電話跟返台灣格式鳩打
我會揀貴少少嘅H2O
唔該哂師兄,
應該要加預算買,清晰係最低要求
應該冇行H2O賣啦
一上就要Libra 2
上面有講豐澤最近優惠
有哂嗰堆條件最平做到1400左右
ElecBoy賣1199+150書卷
佢個 register page default 係用電話登記,
你響個底到可的搵到 d 細字轉用 email 做登記。

記得唔好就咁用 Google 登入,唔係有機會出事。
唔該哂巴打建議
考慮緊買h2o定Clara 2e ,不過上amazon 同官網搵h2o好似都無哂貨買了
請問係咪可以直接係好讀download epub再send to kindle就可以睇到,會唔會亂碼之類
原來無咗Sorry
我早幾年買,都諗咗陣
最後揀咗有制㩒,同埋有多少少字
好似舒適啲
同埋去咗誠哥度試咗陣,中小型最啱自已用
想問下用calibre入書落kindle度
手機既kindle係咪唔會show度
我初初幾本可以,但之後入個度都冇
唔係冇咗,係出咗新機Libra 2
有新買新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞