(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區166 新手問野請睇#1

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
邊間
MK2
想知呢間凌晨點上去lift係咪唔開
想問吓巴打會揀vans定converse
想買對平底鞋著嚟leg day
幾瘦 好過一般人
我攞返幾年前着過嘅高筒converse嚟leg day
之前用過以家冇用 又點睇先
數值低到
converse其實同啲平底波鞋stan smith呢啲
著嚟操腳個感覺係咪好唔同
比起雞胸 更鐘意食雞蛋
一日食四、五隻烚蛋有無問題

利申新手
vans幾百蚊對
個時reebok舉重鞋又係5,600蚊對
果斷入reebok
⚠️在此亦叮囑下屆參賽者務必注意⚠️
本會不希望正在使用或曾經使用禁藥的運動員去參加我們的比賽,希望不要破壞本會希望推廣自然健美的宗旨。

不希望 但係吹唔漲啤架
睇體重同埋體態變化
老實講佢形態係幾似
但其他用藥個啲offseason大到乜咁
去到show day縮到成三四個碼個啲就好明顯了
觀察返有無突變期咪知
笑撚左個Mark係水牛佬份報告下面留言「d fucking trash都係唔會信」
Buger都大方承認落過野啦
唔好以為人地唔知幾時買過落過,行頭好窄咋
如果冇落野都好似落野咁勁, 心中無愧既話其實算係一個COMPLIMENT, 應該要開心

你見佢地屌曬老母咁就知咩料啦, 仲要平時懶係野咁講乜鳩respect, 一講起用藥就即刻發曬脾氣咁
當時抖左一個半月
好彩唔係斷骨 係軟組織受傷
但隻手腕旋轉唔到
唔帶係因為除左做二頭都好似冇咩問題
做槌式先會陰陰地痛

真係無用又有人質疑用咗應該會暗爽
做bp 都唔痛?
直接睇骨科 唔建議拖 戴護腕都係斬腳趾避沙蟲
睇黎手足你都有d 經歷
等佢真係好番先好做 嗰陣以為好少事照正常做gym 之後搞咗大半年先真係好得番
食咁多蛋會膽固醇過高你有冇常識㗎

唔識就問吓你阿媽
因為就係以為冇事 壓壓下痛少少姐

但感覺好似愈嚟愈痛 冇改善跡象 開始連pull嘅動作都痛 就索性去睇醫生

所以愈快搞掂愈好
4,5隻烚蛋好少炸喎師兄
大把人都食超過呢個數量啦
同埋從蛋白質角度...食4隻蛋同食一塊肉差無幾蛋白質
你憎雞胸 咪食雞扒,牛肉,豬肉,海鮮囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞