好青年荼毒室 - 有關厭女的反思

1001 回覆
2068 Like 122 Dislike
啲傻仔冇睇過係咁
然後香港咪畀班女人搞死咗囉
望下林奠
班女權拎個閪出嚟畀男人免費屌先至講乜鳩性開放啦
做男人生意唔一定就係依附父權㗎喎
女權不嬲都無話反父權就係女人同男人斷絕來往
社會層面存唔存在係咪就係社會多唔多人咁做啊?
如果中國社會真係推崇做雞,雞就唔會社會地位低,唔會要人勸"笑貧不笑娼",你都係快啲查吓字典學吓字先,老母嗰啲我就無乜興趣講喇
wow,一句就睇清你係咩人
人地拎出嚟都輪唔到你屌,唔怪得你咁嬲豬
我都已經屌咗唔撚知幾撚多個閪囉
無一個需要我畀錢㗎

你仲唔捐返入你老母個臭閪度,仲喺度吠嘅死老嘢
運送屍體果單?
其實好多兒登仔都唔知「笑貧不笑娼」呢句說話既真正意思,而家同大家科普一下
https://lih.kg/3062077

連「笑貧不笑娼」都解錯,好心你查好字典先至再吠啦
明明係相反,次次有啲咩性騷擾強姦案,媒體一定係爭住報導受害人先,因為觀眾想睇呢啲
我就分個人層面同社會層面,佢就齋噏個人層面,話個別人士做就代表整個社會嘅風氣都係咁。依家係你連我駁緊佢啲乜你都唔知咋
班友hang晒機冇人敢覆你
淨係偷偷留下負評
兇手咪又係有報導佢背景,報埋佢係武林高手添
我先唔講現實有幾多人係跟從你講嗰種隱藏規則。男性冇得到隱藏利益咩?
例如?
女人不忠男人有冇渠道訴諸法律? 普通法大程度都係企係女人嗰邊,睇離婚分身家撫養權案就知

利申:佢罪不至死,但係社會機制不但冇正視出軌通姦等問題,甚至鼓勵女人一腳踏兩船,導致禮樂崩壞,呢個就係點解怨氣沸騰嘅原因

白水係一個聰明人,佢寫呢啲文嘅目的佢自己知,但係我想講呢啲文唔會令佢有道德高地,因為佢打緊既係稻草人
陣間佢又以為自己係花瓶
which
學上面啲數人頭撚話齋
比例佔幾多啊
之前唔係日日講藍絲死全家 黑警死全家咩
咁佢地又該唔該死?
應該係覆都費事
其實點解話佢係雞?
一 幅 對話圖=證據證明佢係雞?
唔應該啦 尤其係個女警 死者為大
搞笑嘅
你話人計比例計人頭
你自己都係咁
自己追post啦上面大把人討論又當睇唔到
係喎,呢part你啱,不過你都係解錯晒推崇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞