好青年荼毒室 - 有關厭女的反思

1001 回覆
2068 Like 122 Dislike
真 無入面個啲短褲巴,elon爸爸個火箭都唔會發射成功
因爲黑社會/貪污有法律規範
相反因爲呢啲行爲雖然唔符合大家道德規範,但冇法律規範
再加上呢幾年有班女人揾錢方法越玩越誇張,就比人覺得呢班人好似無法無天咁
又未必
正常人應該冇咁多時間同班柒頭長時間泥漿摔角
時間耐咗唔想再拗最多咪留個負評,偏偏就會俾佢哋下一次用來作為「厭女言論冇dominate全連登」嘅證據
睇妳呢啲回覆就知
呢度好多細路女

中文都未學識
知唔知
「笑貧不笑娼」係點解?

好多中學生喺度真係
我只會支持流出
俾我快啲扮咗佢地佢地咪唔敢講
(其實我下面都有人講咗)
次次有男人講女權/唔仇女
班人都話係為屌閪㗎啦
最癲係幫瑜珈女班男user都比班仇女話係想屌塊死人閪
所以雞係underpaid ,電子雞係overpaid

(雖然我覺得從成個社會去講,大把職業同資本家更值得譴責
呢樣其實好主觀,正如有個明星你唔鍾意但紅得起,你都會拗晒頭,一挖到佢爭上位嘅污糟嘢,件事就合理晒,你條氣會順返。
覺得篇文首先想分清楚返
死者既性別同性工作者(可能)既關係先
因為連登最多就係兩者撈埋一齊黎講 講到好似必然因果關係
「因為死者一定係雞 佢貪錢所以抵死」
係再下一步討論之前 仲係得出依種結論就好難再有討論空間
而將so call 女性主義拉邊正正是父權主義 打壓性別平等的一種手段
呀冰!
呢啲抵屌
不錯, 推吓
口講支持姐 有幾多個會俾錢買AV
由你十幾歲睇第一部AV開始已經習慣左免費性娛樂
而家你班電子雞話要收錢?
我諗由始至終都無人覺得佢係應該俾人殺,而係討論大家會唔會因為世界少咗一個咁嘅人而覺得婉惜

用返同一個標準,其實無一個人可以俾人話抵死(除非係自殺)而篇文要討論應該係仇視疑似性工作者而唔係仇女
連登Admin妳哋好呀

幫女人講說話

想上熱門就即刻谷爆到上熱門
道理2/10分嘅詭辯思維
都可以當係9/10分咁睇
反而人哋唔啱女人聽嘅8/10就話
全部被負評打壓

妳哋玩埋佢啦
Lm
已經想像到四式同情 連登仔生成咁都好慘㗎
無錯,就係呢個意思。
成個社會的確好多職業可以搵到位譴責,今次死人先有廣泛討論。
咁你快啲quit la可憐蟲
你意思係將feminism define
其實係patriarchy嘅產物?
弱智就縮返入你老母個西啦
特登唔講
唔好意思我想返一返上去
我睇返上面個回覆

你話啲人鬧電子雞,因為overpriced ,我無異議
但係俾人包同1Q $400,唔係一樣咩分別只係散買同訂閱?
所以我諗緊佢哋憑咩覺得電子雞overpaid?
無視做電子雞嘅風險(喺現實圈子臭朵、俾人起底、俾人侵權流出但求助無門etc)然後覺得人無本生利?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞