好青年荼毒室 - 有關厭女的反思

1001 回覆
2068 Like 122 Dislike
ching 嬲到係咁reply?
其實我都講得好白,依家所謂嘅女權,口講就話追求性別平等,實際上只係爭取女性權益。
你估啲人咁辛苦做ibanker為乜 研究個社會係咪父權?
如果你讀哲學讀到只得厭女 無厭男個方面
思維咁單一 無一個全面既大局觀
咁我建議咪學人講哲學
刷下鞋 社會hit咩去蹭熱度就好

唔好話咩哲學有計傾
係既定立場底下討論 有咩好傾
做個見風使舵既YouTuber 咪算
咪用哲學呢個字 唔該
不忠所以該死? 道德有問題所以被殺唔係問題?
人地覆我 我覆返人就叫嬲?
Ching智商…
希望白水唔會俾人批鬥
等睇班厭女撚落足力屈人厹
ching型撚到
想知你有咩大局觀同埋思維有幾複雜
其實你講嘅正正就係社會嘅性別定型對男性嘅壓迫,但係如果係咁又話女人唔可以乜乜乜咁,其實係反而再去加強社會嘅性別定型,變咗自己壓迫自己

根本男人要養家、女人要貞潔呢啲定型通通都唔應該存在
你講啲野同你個username一樣咁loser
條友低低地周圍撩交嗌,大家可以無視
呢個case係關於厭女, 咁佢咪淨係講厭女
不如你又發表下你既高見, 等大家學下野
真 其實女人性開放對男人有著數啦
我再講白啲,如果只講理念嘅話,中國共產黨都唔係行緊共產主義,所謂嘅五十年不變,未至到一半就變咗,所以重點係要睇做咗啲咩,唔係講咗啲咩。
係嘅係嘅
請問username點loser法呢 好似捉到件屙尿起左腳嘅綠帽仔喎
你嘅point 廢到要人身攻擊

白水一大篇論述你冇回應過,你睇下你幾廢
你柒撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞