好青年荼毒室 - 有關厭女的反思

1001 回覆
2068 Like 122 Dislike
「就算退一萬步,性工作有問題,是否代表性工作者該被殘殺?」

其實呢句真係冇咩好拗但好似好多連登仔都唔明咁
你白水本人?
太太係隔離
佢哋要做到全部反對聲音都冇,大家要統一係可憐條女。
其實諗深一層都幾可怕,我點諗關你咩事,我一定要跟你咁諗,否則就係有罪,咁咪即係共產黨既思想罪。

果然,有咩人民就有咩政府。出面係咁屌政府思想奔放,三個從而,你連登啲狗公何嘗不是一見反對聲音就屈人毒撚、仇女。

又或者咁啦,啲狗公唔好自欺欺人,大波靚女係稀缺資源,死咗係極度可惜,吓,肥婆,邊撚個得閒理。
佢似係結果咁 解釋錯
結果岩
自己追POST
話做雞抵死從來就係極個別會員
主流都係估緊女死者是否有接客

係條白水作野老屈
匿名制就可以侮辱死者 唔使負責任咁發表言論?
自由唔係俾你咁用
篇文章又唔係為咗屌連登
第一人哋無開名,明明fb都有人抱呢啲立場
第二人哋只係作為引子去帶出佢想講嘅哲學問題
最重要係本來一個群體裏面本來就會有唔同嘅聲音,一千個連登仔就有一千種唔同嘅意見,根本唔存在一個叫「連登仔點諗」嘅立場
起哂鋼做乜
你支持捍衛婦女的權益係可以
反對評頭品足個別女性是否妓女都無問題

但好青年荼毒室同波白係用造偽證的方式抹黑別人
認同呢班人的香港人就係選擇放棄公義
你事後講乜都得架啦
如果個個都知某些人癲起上黎會殺人
就少好多人被謀殺啦
講就叻
push
扮咩姐小同志
講緊條友借勢推實名制

我一早估到條友有同黨,感情你幫手證實

等於中國扒手集團點搵食
一條友製造混亂扮嘈交分散注意
一條友落水
如果失手就有人扮路過卡位阻止苦主追賊
你當前一兩日啲post 假㗎?
嘩 造偽證wo駛唔駛告佢妨礙司法公正
同你個黨 大個人 要學習為自己言論負責
真係好MK
老屈完比人篤爆就抵賴話唔係話你

呢種行為好肉酸

作為引子去帶出佢想講嘅哲學問題都唔該建基於事實,而唔係為左炒作呃點擊吹到大一大攪到社會不和
講呢啲刻薄說話未必係仇女撚。可能係女人嚟。我有一個女性朋友,一聽到呢單野就串嘴,話無啦啦比人做低係可憐嘅,但出嚟賣就出嚟賣,齋教yoga可以搵咁多,我就唔係幾信,佢識浮空定手腳會伸長,定係七輪運轉,神功初成。

我心諗,咁地獄梗既。所以我先前唔信連登仔話有數據出嚟表示強姦案好多時,陪審員女人多先難入罪呢個講法,但我而家有啲信可能係真。
好多人都睇少少就扮代表, 由頭睇落去就知咩事
可唔可以定義咩叫「案發兩日成個熱門都係雞雞雞雞雞」

開頭嘅po睇咗頭10頁得少過二十分之一嘅留言話/認同條女係雞
就算話條女係雞 都好快畀人屌
前男友由律師陪同自首 揭周慧賢遭放血伏屍酒店浴缸
https://lih.kg/bonraDU
【突發】失蹤女瑜伽導師周慧賢 身中逾30刀伏屍酒店浴缸
https://lih.kg/bonybNU

係呢個po先多人話佢係雞
[突發]瑜珈女ig對話流出
https://lih.kg/iJOMgS

但係都有人開po話唔理有冇做雞 都唔應該畀人殺 重要有成4000正皮
點解連登仲可以喺度拗個瑜伽女有冇出嚟做
https://lih.kg/iKeKiS

會唔會係你自己放大咗唔啱聽嘅留言
Lm
屈乜撚
咁撚大個頭盔「部分網民」盲撚咗?

你條柒頭就真係屈啦
討好女人同一班喜歡刷女人鞋的男人
on9仔
你呢種敗類簡直不知所謂

不過都正常,你有呢種不誠實的態度係因為你父母都係垃圾
臭罌出臭草
你估實名制之後 連登仔夠唔夠膽好似依家咁出言侮辱 人格抹黑其他人? 一方面大叫要言論自由 一方面濫用自由攻擊抹黑人 依啲叫言論自由定口沒遮攔?
藉著呢番陳述,可以為社會正視性工作者的權益問題,應否立法並發牌保障性工作者的安全和生計,從而可以讓她們專心從事性工作,為顧客帶來專業的服務,政府應可徵收買春税之餘,設立相關部門,例如「控雞辦」確保買淫賣淫持份者的利益,性工作者便不用身兼「數職」維持生計

同時,疑兇可以為犯罪學,心理學,行為學等學術科目帶來科學研究的貢獻,研究人員可以利用疑兇的犯案動機,過程等了解兇手的演化過程,對人類社會和科學作出貢獻
咁事實有人真係咁諗同埋一定係講連登? 大佬 講人數 Facebook YouTube 仲多啦自己衝出嚟柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞