(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區152 新手問野請睇#1

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
睇左5分鐘先發現原來佢做緊運動
烏龜頸
一陣 Gymmmyyyy又鬧你哋J女
佢genetics有問題身體係testosterone咪無性慾
唔怪佢了
i don't care number but fiber
啱啱推得返pr
佢越想證明自己反而越柒
其實佢係咩料?咁多人追擊佢
飲多啲水
消化不良
試下啲幫助消化嘅supplement?
點解要snatch grip加用慣性拉上去
屌笑撚死最應該用輕重量既lateral raise反而做重
放屁最大可能都係消化不良啲食物殘渣喺個肚入面發酵
都無咩方法可以解決
放之前單聲 唔好臭親人
條友淨係識睇個動作係唔係順住肌肉嘅紋理,但完全唔識exercises selection同intensity
我drop set都唔止12.5啦 番屋企飲奶啦 Jimmy仔 唔好再出嚟害人啦
唔知又邊個cap圖俾佢睇
成為gymmmmmmmmmmy n大要訣
1. 人地engage全身做嘅 你isolate咁做(例如big compound追求胸肌isolation)
2. 人地isolate做嘅 你借力做 (借力拉部插爆餅嘅machine row)
3. 一般人用個身做嘅 你用口做 (用把口健身
4. 一般人玩重嘅 你玩輕(squat deadlift玩空bar)
5. 一般人玩輕嘅 你玩重 (db lateral raise玩重飛到人都企唔穩)

想知再講
原來尖美行謝霆鋒路線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞