(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區152 新手問野請睇#1

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
之前見到有巴打話extreme milk chocolate都好飲
我都飲緊double rich, 都諗住下次試
分別係milk chocolate會甜啲
都係普通朱古力咁
想問 香港邊到有versa gripps 賣?
定台灣買 寄香港 最平?
佢可能大多你兩樣單手游出公海同三拳打死泰臣
感覺街上面既人好似普遍肥左
Ching 我有對台灣官網買大左size rl 全新 有冇興
https://t.me/ongsihn
想問下關於bulking..盡量食clean ..而加171 .73 Kg bf around 15-18%. tdee2400 食緊29-3000
操5日.4日cardio 45mins 但係體重都係上唔到74kg up 到底仲洗唔洗食多啲?
唔好再講佢啦條友都傻嘅
Cut cardio
我空肚操嘢會有力啲,個肚有嘢會唔c服,powerlifting 個russel orhii 之前都係空腹操,唔食嘢會冇力大多係心理影響,真係肚餓咪食條蕉。
請問有無師兄每次都操齊三項?有無program 可以比小弟參考下?
太大啦😂😂 我新手 用開S
你個陣買左幾錢
想問下如果行bro split,每星期每部位練幾多組對增肌最好?
一係cut cardio, 一係食多啲
我同你差唔多體型, 食緊3300, 食得clean既時候p大約180-200
操6日, 1-2日 2hrs cardio
體重平均上1kg/month, 1%bf/month
可以參考下
有冇人飲過MusclePharm
連運六百左右
有無師兄知道 單車機係咪對性能力無幫助
有冇出開比賽嘅師兄
大量飲3日水同飲8日嘅分別係咩
心肺好點都會有幫助
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞