(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區152 新手問野請睇#1

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
熟左舊嘢會縮水
100g生肉煮完可能得85-90g,所以可能要110-115g生肉先可以變成100g熟肉
我想用想試咪直接講囉 關你撚事咩
咁你一入健身室咪笑到操唔到野
我健身好多年咪話想試囉 你要撇除所有背景因素 乜都可以改萬能KEY啦
自從開返gym之後多咗啲撚樣成日唔執餅
Gym無開果陣邊洗執餅
仲要間gym好aggressive咁吸新客
唔執餅都算 又亂鳩咁嚟 見到都驚佢地會受傷
亂咁做都算 有邊個做gym冇傷過
要柒下先知自己柒 hea操嗰啲唔計
但冇手尾真係好撚討厭
呢啲人真心好戇鳩已經唔關健身室禮儀事,係連 common sense,正常安全意識都冇
係 我真係唔係想以貌取人或者body shame人
但做呢啲on9嘢 十個有九個都真係排骨mk
正正常常堅操嘢啲師兄大部份都好有禮貌
特顯左PED科學特徵

美歐多人用、多人討論,自然多人研究,過奧運突擊藥檢你估咁易科技落後少少都比人周到
疫苗、飲酒、食煙你都隨便例到一張紙咁多副作用

用野咁少事講到好似索可樂咁

笑唔笑死
用藥要既知識應該更多 風險更大,根本無話好容易/好簡單,搵命搏真係唔係個個敢
只係憎係用左扮無用果d姐
好認同
平時做farmers walk/walking lunges啲師兄師姐離遠見到
行到埋嚟都會讓/行側邊過
明明條路好闊仲有大把位
但總有on9會突然喺你行緊嗰陣企你前面擋住發緊夢咁
你唔驚 我都驚我收唔切制
因為操得耐嘅人一定知邊啲動作係危險
利申,我以前瘦撚嘅時候又係懵盛盛,試過唔睇清楚就做飛膊,差啲整到人,sorry
3 day - upper, lower, full body
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞