(不定期live) 西班牙讀書歐遊之旅

991 回覆
174 Like 6 Dislike
追晒樓主個trip啦
遲啲追埋之前嗰啲
same
最終結果2比3,馬體會喺主場輸一球,係一片靴聲同埋問候裁判老母之下結束咗

離開時再影一次咁靚嘅球場

呢個球場本身喺近郊地區,喺球場出嚟望住周圍嘅景,遠處畀一啲樓圍住,同樣都係好靚

人哋睇波係搞到好似嘉年華咁樣,好有氣氛,檔檔當然都係賣馬體會,但當然依家輸波,即刻冇曬氣氛啦

另外見到好多檔喺度賣糖同埋花生,原來周圍都係興剝花生睇波

竟然仲要騎埋馬去維持治安我諗都係一種象徵儀式居多

突發睇波之旅,完!
開始繼續補番比利時
大家都話平,睇嚟係我唔知行情

聽講歐霸盃或者西甲,最平可以去到十幾歐有得入場
多謝晒你
咁耐淨係試過一次隔離扯鼻鼾
70歐算平啦
真係靚,夜晚發光嗰陣仲靚,直情係好唔馬德里 有啲似Valencia 嗰啲好潮嘅科學藝術城
其實我係典型一日球迷,我平時完全唔睇波的,係因為想感受下氣氛,同埋有朋友帶住我,先會入場

所以我對門票冇咩概念呀,原來係算平
你一晚hostel都70歐啦
瞓一晚街就可以睇場波仲唔抵
主要因為依家疫情,唔敢去hostel多人房

之後唔會再住咁貴㗎喇
70歐嘅hostel, 做乜唔住airbnb
Hola hermanoEstás en España ahora?
Me quedé 12 semanas en Sevilla pero también visitaba ciudades como Valencia y Cadiz... hacía mucho calor per bueno!!!! Esos días son increíble y no puedo esperar a regresar

Pues voy a visitar los lugares del norte como Bilbao en el futuro... pero lo que más me gustaría es probar el viaje de Camino De Santiago!!
宜家hostel仲多唔多人住?
如果多人房冇乜人住都ok掛
而且會唔會因為疫情所以好多都有減價
viaje de Camino De Santiago!!!

(睇得明七成左右)
好想去
本身諗住2020夏天去架
我有Offer 2022spring term去西班牙exchange但係唔知去唔去搭單想問下巴打西班牙人多唔多人戴口罩
樓主係madrid學西文?
想問間學校叫咩名同埋幾錢一星期
呢點可以你放心
歐洲出街戴口罩既比例同香港出街唔戴口罩既比例差唔多
有冇口罩法西斯
聽人講英國佬係室外係唔戴西班牙d人應該乖d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞