(不定期live) 西班牙讀書歐遊之旅

991 回覆
174 Like 6 Dislike
對hostel要求越嚟越低
之前係lisbon住咗間 連張床都係爛嘅
終於過百正皮紀念
多謝曬你絲打咁有心 但已經冇機會跟你搵食 因為見到你呢段嗰陣,其實我已經返咗西班牙,我遊記過咗頭幾日之後就會開始長期延遲1-2日,live住有時真係唔夠時間

sorry嘥咗你咁多時間將來有機會去一定會跟你咁做,我會記住的,應承你!

最後我去咗一間叫mary,係櫃自己揀的,遲啲會講到
O…fine 但點睇到我係絲打
只要唔太污糟,唔好有bed bug,瞓到教,我就接受到。當然要同價錢成正比啦。
盒朱古力究竟有冇rum嘅味
酒味加椰絲咁怪嘅
巴打今日溝緊邊條女
差唔多700 hkd
突發

雖然比利時之旅未完,但臨時live住其他嘢先

馬體會 vs 利物浦!突登一放學就衝嚟馬德里睇

萬達大都會球場

好正害啊profersora額頭多咗幾多條皺紋
好似phoebe教joey franch
好好氣氛下

一開場十幾分鐘就輸兩球 feel到隔離條友連張凳都想扔出去,之後追返一球光好啲
門票貴唔貴?
成功追平二比二,全場尖叫hi曬,周圍亂咁同唔識嘅人攬住,但我自帶毒L氣場免疫咗嘈到我隻耳聽唔到嘢咁濟 我第一次睇呢種等級嘅足球比賽,真係演唱會都冇咁癲

場面好混亂,當時影唔到啲乜嘢,唔夠呈現到個氣氛出嚟

話咁快下半場,馬體會又輸一球,變2比3,第一次體驗到全場靜曬嘅感覺 全場有幾萬人但好似去咗自修室咁,尷尬了

好不容易攞到12碼機會,全場等緊裁判裁定有冇效

冇效,淨番好少時間,基本上冇可能了,宣布裁決之後我學到咗好多疑似粗口嘅西班牙文句子
趕deadline 自摺緊
650 hkd左右,位置都唔錯嘅
但我係預住獨立單人房嘅話會好少少,如果真係八人房hostel嗰種,咁嘅設備當然係ok的
Hostel De Draecke
正常 但同本地餐廳menu比已經睇得明多好多
平啦
一早買定飛?
羨慕 原來咁平 六百幾蚊睇到歐聯大戰
利申:咬人蘇fan
幾年前去都靈睇分組賽成差唔多200歐張飛
不過靚位黎
難得呢d賽事竟然都仲有得walkin
好平
我之前睇過歐聯至少都要過百歐
本身個城市係咁貴?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞