與我同屋嘅女同學打到帽我嘅ex躺平//《同居女孩》

1001 回覆
274 Like 22 Dislike
「唔⋯⋯」倩兒低吟。

「點呀,你想唔想影呀?唔影我走啦。」我作勢要離開。

倩兒今次捉實我手腕再講:「我⋯⋯我想同你影合照⋯⋯想影⋯⋯過嚟啦⋯⋯」

「哦⋯⋯」死啦,我都有啲怕羞,不過都慢慢行近倩兒。

倩兒舉起自己部手機,打開自拍鏡頭:「你企埋啲⋯⋯太遠,入唔到鏡。」

倩兒講嘢都開始有啲混亂。

「哦⋯⋯」我慢慢哄埋去倩兒側邊。

「再近少少,你個頭入唔晒鏡⋯⋯」倩兒再拉一拉我。

頭碰到頭。

卟卟。

「你笑下。」我講。

「你都係。」倩兒答。

我哋都透過螢幕見到對方。

「咔嚓。」

我哋倩兒都笑得好腼腆。

「影多張?」我問。

「好。」

「笑得自然啲。」我講。

「盡量。」

「咔嚓。」

笑容都係有啲奇怪,不過咁樣先係我哋。
今日大爆射完
好sweet
聽日繼續好冇
打野戰未
有冇虛脫
push
今日好多文
推推
一定要
正!好多文!
以為有得睇小璇les倩兒
周璇同陳浩然走咗
又要凖備大爆射
兩個去三個返,去完偷窺嘅陳浩然同周璇連同李樺一齊行返嚟。

兩個女仔都笑得好開心,得陳浩然一個愁眉苦臉。

「最衰你哋睇唔到咋!嗰個男班長幾用力攬實女班長呀!」周璇興奮地向我哋報告。

「呀!!!唔好再講啦!」陳浩然絕望地咆哮。

「男班長同咗女班長一齊?」我問。

「係呀!佢哋好甜蜜呀!」答我嘅係李樺,李樺可以用三個字嚟形容——「大波妹」。

目測有D嘅佢上身穿著突顯身材嘅橫間長袖衫,下身就係短裙配黑絲。

「呀!!!!!!」陳浩然聽到甜蜜一詞又再度崩潰。

老老豆豆,我覺得李樺對陳浩然係有啲意思,我見佢成日都癡埋陳浩然到,但係個傻仔就完全唔察覺。

「女班長表白㗎!估唔到呢個世界上竟然有人鐘意傻鳩!」周璇講。

「男班長,其實我一直都好仰慕你,係因為你我先自薦做班長。我一直都好鐘意你,你可唔可以做我男朋友。」李樺重演女班長表白嘅一幕。

「我?你鐘意我?」周璇用男聲扮男班長。

「停呀⋯⋯」陳浩然㩒住心口跪咗喺地上。

但係兩條女都無視佢繼續演。

「我真係鐘意咗你好耐。」李樺繼續扮。

「男班長呆咗幾秒,女班長就合埋雙眼,然後男班長就好生硬咁伸手擁抱女班長。」周璇講完就攬住李樺。

「咁樣係咪即係可以做你女朋友?」李樺扮女班長嘅聲線,輕聲又溫柔咁講。

「以後就由鄙人嚟照顧你。」周璇扮聲講。

「之後女班長就攬實男班長!」李樺興奮到道。

「呀!!!!」陳浩然攤喺地上蠕動。
見到傻鳩突然load咗隔籬故
李樺成日諗到李采樺
係咪阿必
推推
我都係
倩兒都笑得好腼腆。
啊!!!我好明浩然感受
浩然橙刀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞