與我同屋嘅女同學打到帽我嘅ex躺平//《同居女孩》

1001 回覆
274 Like 22 Dislike
巴打早晨
早晨~
早晨
臭雞一號畀倩兒突如其來嘅大叫聲嚇咗一跳,佢心有不甘咁怒吼:「八婆!咁撚大聲嗌係咪想嚇撚死我呀!」

臭雞一號又想打倩兒一巴,但係倩兒今次無坐定定畀佢打,佢一手捉住臭雞一號揮動嘅手,再企起身用另一隻手一巴煎落去。

「呢巴係第一筆數。」倩兒講完就用力扭臭雞一號手腕再用肘擊打落佢條頸到,臭雞一號頓時頭暈暈,企唔穩。

「你哋要為欺凌同玩弄他人付出代價。」倩兒講完就一手捉住臭雞一號嘅長髮,再將佢正面撼落將檯到。爆曬鼻血嘅臭雞一號搖搖欲墜,佢有氣無力地講:「死八婆⋯⋯」

臭雞一號下一秒就失去意識咁瞓咗落地。

倩兒伸一伸手指去佢鼻前確認佢仲有氣息。

「放心,佢無死到。」倩兒腳踏臭雞一號心口再講:「防身術要點,只要對手出手我先可以反擊。」

臭雞二號同雅妍見到呢個景象都嚇到呆咗,但係倩兒無因為佢低嘅驚訝而停下腳步,反而一步一步行近佢哋兩個。

「你打我姊妹,你未撚死過呀?雅妍,我哋兩個一齊打到佢仆街!」臭雞二號講完,佢同雅妍就慢慢接近倩兒。

倩兒一啲都無怯,佢係褲袋唔知拎咗啲乜出嚟,再一手飛出去。

「呼。」劃破空氣嘅聲音,一塊𠝹刀刀片喺臭雞二號小腿劃過,留低一道血痕。

「下次就到塊面。」倩兒宣告。

「呀!!!」臭雞二號唔知係痛定係驚訝,佢嗌到鬼鏈咁聲,佢再講:「八婆!玩刀!我條腿有疤痕點算呀!我一定會打到你仆街!」

「你哋喺廁所打人嘅時候就應該要有心理準備會有人嚟報仇。」倩兒殺氣騰騰,完全無退讓嘅打算。
唔知幾時走到去倩兒身邊嘅雅妍向倩兒扔幾本書,倩兒一手撥開阻礙佢視線嘅書,下一秒雅妍就從後抱住倩兒,再大叫:「踢鳩佢!」

臭雞二號聞聲起跳,打算對倩兒嚟個凌空踢。倩兒不慌不忙地向下一縮擺脫雅妍,再將捉住雅妍嘅衫領將佢拉到自己身前嚟做盾牌。喺空中嘅臭雞二號收制不及,「呯」一聲踢咗落雅妍心口,受到重擊嘅雅妍口水都噴埋出嚟。

「Yes!」我隔離嘅陳浩然忍唔住大聲叫好。

但係我心入面就覺得有啲不是味兒,我覺得咁樣做唔係太好,濫用暴力,唔係太好。

倩兒無停手,佢一腳踢落瞓咗喺地下嘅雅妍到,雅妍連叫痛嘅時間都未有就噴咗啲唔知乜嘢汁液出嚟。

「平時被你哋打嘅人都係咁樣。」倩兒一臉鄙視地望住雅妍同佢噴出嘅體液。

雅妍痛到出唔到聲反駁,連打嘴炮嘅能耐都無埋。

臭雞二號突然踏步向前再拉住倩兒條馬尾,再怒吼:「八婆!我扯撚斷你啲頭髮呀!」

倩兒係衫袋掏出一枝原子筆再向後插。

臭雞二號為咗避開於是無何奈何地放手。

倩兒捉緊空檔,轉身再用踢向臭腳二號嘅膝關節令佢倒地。

倩兒行去臭雞二號到,一邊踩住佢心口,同時拉起佢隻手,好似想將佢隻手扯斷咁。

「你係邊個呀⋯⋯點解要打我哋⋯⋯點都好對唔住呀⋯⋯放過我哋啦⋯⋯」臭雞二號喊住求饒。

「點解你哋要欺凌人?好好玩?」倩兒踩住臭雞二號個頭問。

「唔⋯⋯唔好玩⋯⋯我哋只係⋯⋯想識朋友⋯⋯」臭雞二號斷斷續續咁講。

「識朋友要打人架咩?」倩兒施加更多力去踩臭雞二號。

「⋯⋯唔係⋯⋯」

「你哋欺凌過邊個?講。」

「我無呀⋯⋯呀!!!」得到謊言作為回答嘅倩兒用力地向臭雞二號嘅腹部踢去。

「講。」

「阮倩兒⋯⋯何瑩瑩⋯⋯李樺⋯⋯黃珈珈⋯⋯」

原來倩兒唔係佢哋唯一嘅欺凌對象。

「不知所謂。」

「你係咪⋯⋯佢哋其中一個⋯⋯係嘅話我依家同你道歉。對唔住。你可唔可以大人有大量放過我?」臭雞二號救饒。

「人哋叫唔好嘅時候,你哋有冇聽?」倩兒將腳尖塞入臭雞二號個口到。

「唔⋯⋯」含住隻鞋嘅臭雞二號根本發唔到聲。

「以後仲會唔會係到蝦蝦霸霸?」

「唔⋯⋯唔⋯⋯」臭雞二號搖頭。

「以後仲會唔會欺凌其他人?」

「唔⋯⋯唔⋯⋯」臭雞二號繼續搖頭。

「你哋咁樣塞隻鞋入人哋個口嘅時候有冇諗過人哋感受?」倩兒嘅腳尖越推越入。

「唔⋯⋯唔⋯⋯」臭雞二號痛到不停流淚,佢連搖頭嘅力量都無。

【第二十二話 完】
汁液
大快人心
終於等到呢集
連本帶利咁還
女主抖S屬性出哂嚟
好爽
不過睇死主角會幫隻雞求和
打!往死裏打!
打!!!
睇到不是味兒 一定會幫臭雞
【第二十三話 失控列車】

今日嘅倩兒好似失控嘅列車,平時冷漠嘅形象逃逸無蹤,女人癲起上嚟真係估佢唔到。

「聽講你係排球隊。」倩兒對臭雞二號講。

倩兒講完就踩著臭雞二號嘅前臂,再坐落佢上身。倩兒將臭雞二號一隻手指拎起再向後拗。

「呀!!!斷啦!」臭雞二號嘅食指就咁畀倩兒拗斷。

「收聲。」倩兒講完就再將鞋頭塞入臭雞二號口中。

「唔⋯⋯」臭雞二號喊到收唔到聲。

「以前用呢隻手指篤人額頭係咪好爽?」倩兒瘋了。

我覺得佢咁樣唔啱,防身術只係防身,佢咁樣做太過分啦。

我想開門入去,但係陳浩然拉住我:「你想點呀?」

「我要阻止倩兒。」

「你傻咗呀?依家收手就一切都徒勞無功,班女人依家只係承受返佢哋做過嘅嘢。」陳浩然講。

「用暴力唔係辦法。」

「教訓唔深刻嘅根本無用!」

喺我哋爭執嘅時候,倩兒大大力咁踩咗落臭雞二號手腕到。

「呀!!!」

倩兒再啪斷臭雞二號另一隻手指。

倩兒捉住臭雞二號啲頭髮將佢扯起,用刀片將佢嘅長髮切去。

「對⋯⋯對唔住⋯⋯」臭雞二號將剩低嘅力氣都留嚟道歉。

「不知所謂。」語畢,倩兒將臭雞二號個頭向下拉,另一邊廂膝頭狠狠地向上撞。

「呯!」膝頭同頭碰撞過後,臭雞二號就暈倒在地。
繼續
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞