與我同屋嘅女同學打到帽我嘅ex躺平//《同居女孩》

1001 回覆
274 Like 22 Dislike
給我打,往死裡打
棍之勇者?
瘋了
書包有伸縮警棍旁身
男豬變咗阻膠
瘋了 一切都瘋了
推推推推推推推
啱,打二號都咁大篇
一號要再大篇啲
臭雞ex直頭要double 份量
到時班臭閪同老師講 結果就係解決佢地3個人
當初都係只解決倩盈 好公平姐
屌你老母臭閪欺凌者 現實中啲老師都係橋埋雙手 唔會幫受害者 只會令到受害者更慘
打錯左倩兒個名添
陳浩然唔該打鳩埋男主條死阻膠
支持倩兒
往死裏打!
倩兒將目光轉到雅妍身上。

倩兒係攤係地下嘅雅妍身上搶咗佢部手機過嚟,再一下扔爛佢。

「你好鐘意錢呀可?」倩兒再將雅妍銀包嘅紙幣拎出嚟,再揸成一舊舊塞落雅妍口中。

「食啦!」倩兒好似癡線佬咁將啲錢塞入佢個口。

雅妍本能地將紙鈔吐出嚟,但係倩兒卻啪斷雅妍一隻手指。

「每吐一次我啪斷一隻。」

「um⋯⋯⋯⋯」講唔到嘢嘅雅妍只能夠發出低吟。

「啪!」倩兒一巴煎落雅妍塊臉到。

「啪!」打埋雅妍另一邊臉。

「又,幾爽。」倩兒輕描淡寫地講。

「啪!啪!啪!啪!啪!啪!」無數嘅巴掌,紅腫嘅臉頰,口中有被淚水同口水沾滿嘅紙鈔。

「咁樣好唔好玩?」倩兒問。

「唔⋯⋯⋯⋯」雅妍無力地回話。

「咁玩啲好玩啲嘅。」語畢,倩兒抽出一枝原子筆,再插入雅妍嘅掌手。

「呀!」筆頭插入倩兒的掌手,血液源源不絕地湧出。

倩兒不停用力將原子筆向下推,期望將原子筆貫穿雅妍嘅掌心。

但呢個目標喺雅妍嘅反抗下失敗咗,要插穿人嘅骨頭唔係咁易嘅事。
然後,倩兒又好似癲咗咁係咁踢瞓咗喺地下嘅雅妍。雅妍護頭嘅話,倩兒就踢肚,雅妍護肚嘅話,倩兒就踢頭。

「咁樣係咪好爽!」倩兒一邊踢一邊咬牙切齒地道。

「對⋯⋯」雅妍無空檔去道歉,倩兒好似唔會累咁不停踢不停踢。

「你仲會唔會係學校欺凌人?」倩兒將沾滿口水嘅紙鈔係雅妍嘅嘴到抆返出嚟。

「我⋯⋯唔會啦⋯⋯」班中女皇雅妍如今淚流滿臉,所有威嚴一掃而空。

「以前咁樣玩人你會覺得好開心?」

「一⋯⋯一啲都唔開心。」

「咁點解仲要傷害人?」

「我以後唔會啦⋯⋯對唔住⋯⋯救下你原諒我⋯⋯我唔會再係學校蝦蝦霸霸⋯⋯」

點講都好,雅妍都係我愛過嘅女人,佢咁樣畀人對待,我多少都有啲心痛。就算我係綠帽戰士,見到呢個場景我都唔好受。

忍唔住嘅我就沖咗入班房,陳浩然拉都拉唔住我,我大叫:「夠啦!」
玩暴力做咩呀, 應該扯爛哂D衫, 益下出面班男仔
樓主想唔想加更啊
會唔會被人拉
愛國愛港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞