《我的MK妹同桌》第二季

1001 回覆
145 Like 8 Dislike
晏啲更新
終於就嚟爆post啦
辛苦晒

使唔使我哋幫你旺下個場?
呀詩無視我嘅挑逗,已經伸入去爽緊,我想佢親口答我,所以我又再問多次。

「你唔答我嘅話,一陣咩都唔俾你㗎。」我講。

呀詩聽到之後,轉個頭就已經攻守轉換,本來平瞓係度嘅佢,一個鯉魚翻身,騎馬師上身咁距過我,重重咁壓係我身上。

另外隻手已經放係我嘅命根上面。

「你講多次?」係床上,呀詩依然都係咁多變,時而小鳥依人,時而如狼似虎。

「你想點咪點囉。」我已經屈服係佢嘅淫威底下。

佢將我寬衣解帶,仲不忘做足安全措施,所有嘢都係自動波,我只要負責瞓低就足夠。

呢個放蕩嘅呀詩對我嚟講有啲新鮮,但好喜愛。好似每有啲新鮮嘢,就有再一次戀愛嘅心動。

雖然個套有啲厚,學生哥可以買嘅套都係啲cheap嘢,好多時帶咗個爽感已經減去一大半,但今次呀詩佢真係落足力,我都仲可以感覺到佢嘅緊緻度,配合佢嘅呻淫聲同律動,真係好舒服。

「我⋯⋯我唔得啦,啊⋯⋯啊啊啊啊!!」濕潤嘅陰道入面緊緊咁收縮,呀詩無力咁趴係我身上,佢呢個樣都好迷人。

但我無諗住放過佢,我腰部都無停過,一直不停咁抽插佢。

「喂⋯啊,咁樣好易又⋯⋯好易又嚟㗎!」呀詩驚呼。

越係咁講就越興奮,就會更加落力!相信好多男仔都係咁,無乜邊幾個唔鍾意。

好快,佢又嚟第二波,銷魂嘅叫聲係我耳邊清澈咁來回踱步。

呀詩又趴係我身上,肌膚緊貼住我,十分之幼滑。

我哋換個姿勢,用返最傳統嘅傳教士,我feel到就嚟唔得啦,呀詩佢咁正,加埋啲表情啊狀態,真係好快就會交貨。

一換咗姿勢,我就起勢猛攻,呀詩嘅叫床聲更加激烈,我係就咁一路猛烈地抽插,直到完事為止。

最後我仲感覺到呀詩陰道入面係度強烈咁抽蓄緊,表面上睇唔出,但察實裡面波濤洶湧。

我幫呀詩清潔完,就去清潔下自己。

返到嚟仲見到呀詩係啱啱個位度郁都無郁,抖曬大氣咁,全身赤裸。

一種滿足感充斥住成間房,不論身心都係。

我過去攬住呀詩,佢見我一過嚟,就即刻搥我心口,咩都無講。

再繼續搥,都係咩都無講⋯⋯但表情已經話俾我知,佢扁曬嘴。

我諗,呢一刻唔需要多講嘅氣氛,係最舒服最自然。

我輕輕係呀詩額頭上印下一吻,深深用力,心入面有好多講唔出嘅感激。
咁又唔洗自然就好
有興趣自然就會有人入嚟睇
我覺得係自己出得太慢啲人隔一排再嚟追返掛,照依家咁樣ok㗎啦
你而家咁進度我ok 呀,不過啲停位
幸運時間,BTW 睇到依家已經唔記得1 係點啦
多謝你一路咁支持仲有琴秀巴
講故佬唔賣下關子無人睇㗎
我有時都未必記得
你問返我中學發生過啲咩事,我依家都未必記得
儲幾個月文一次睇晒好爽
btw ocamp竟然有得瞓
多謝你
我寫第二季嘅初衷就係想睇緊故嘅你哋可以當係經歷多一次青春到成長嗰個階段咁,所以我盡可能寫得細膩,可以加強個代入感。無論個結局係咪靚都好,可以用另一個人嘅人生再感受多一次,我覺得咁樣幾美妙

所以就算慢,都想照咁樣完成佢。其實老實講,有啲位真係可以飛咗佢,就算略略帶過都對成個故事嘅影響唔大,但唔想忽略「生活」。

依家個故嘅進度先嚟到1/3我自己都覺得耐
btw 今日ot得耐,出唔切文聽日睇吓補唔補到
同埋巴打你記得好好珍惜你女朋友,打電話呢個舉動好sweet
呢兩日都忙得濟出唔切
今晚會出返多啲Sorlyyyy
唔緊要
今朝見到,由第一季開始追到呢到,留名
我哋習慣咗完事後都會相擁,全身赤裸咁依偎,可以感受到呀詩嘅體溫,同白滑嘅肌膚,少咁呢啲環節唔知點解就會覺得空虛。

我哋就算一齊攬住,都會你搞下我,我搞下你咁。

然後呀詩忽然認真咁望住我,佢趴係我心口,用張薄薄嘅綿被遮蓋住,露出小半張臉,昏暗嘅燈光下映照出佢迷人嘅輪廓,佢同以前一樣,無乜點變過,童顏咁款。

「我想同你講樣嘢啊。」佢剎有介事咁同我講。

「咩啊?又有啲咩古怪嘢啊?」我打趣咁問。

「我嚟緊想住hall啊⋯⋯我⋯我唔想係呢個屋企。」聽到之後,我係呆咗一呆。

我諗係我個心態仲未轉得切,我依然仲停留緊係中學嗰個時候,我想像唔到一切嚟得咁快。

好朋友去外國讀書,其他人都有自己啲出路,子晴亦都選擇咗retake,依家連呀詩都諗緊住hall嘅嘢。

我覺得自己個心仲好幼稚,好天真咁想呢啲難能可貴嘅感情可以永遠咁留係自己身邊,唔好改變。

「你點睇啊?」呀詩見我無反應,就探個頭出嚟問我。

「我⋯我頭先諗緊嘢咋嘛。」

「我唔會亂嚟㗎,你放心啦。」佢頓一頓,雙眼從來都無離開過我,續道:「我知你會擔心hall嗰啲唔知咩人,而且好多嗰啲淫賤嘢啊嘛。」

佢的確講中咗我其中一個憂慮。

「但係我想住hall最主要係我終於有個機會可以脫離呢個屋企,有個自己嘅地方生活下,就算得短短一年都好啊,呢個係我由細到大嘅心願,你應該好清楚㗎⋯⋯」講完,呀詩用力咁攬一攬我。

我都好明白,其實唔會反對呀詩去住hall嘅,只係我自己需要啲時間接受大家都真係畢業,四散啦,我都要去行自己嘅路。

「我唔會反對你去住hall嘅,只係覺得一切好似好快咁,眨下間大家就散曬咁,呀俊都去外國讀書,其他人都有自己條路,之後越嚟越難聚埋一齊。」

「我只係一時之間未接受到,我諗慢慢就會慣。」

「我唔會走㗎喎。」呀詩好迅速咁答我,本來我望緊其他地方,聽到呢句之後再望返呀詩,佢眼大大咁望住我,堅定到令我感動。

係我最唔知點嘅時候,呀詩呢一句真係好感動,熱淚盈眶咁,差少少真係喊出嚟,我好少有係呀詩面前喊嘅衝動,但呢一句有。

呀詩令我覺得,就算其他人走曬都有,只要有佢係我隔離就夠。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞