《我的MK妹同桌》第二季

1001 回覆
145 Like 8 Dislike
Lm
有咩睇
一人生一次
Lm
今日有冇
Lm
原來真係有人除衫⋯⋯

組爸組媽望住我,俾咗個微笑我,然後做咗個「噓」嘅手勢,姐係話我頭先咁樣諗係啱嘅,隻game已經玩完。

女仔都有,不過我都見到唔少女仔係著住件背心,原來有啲女仔入面係會著多件小背心⋯⋯

少數係見到bra,但我第一時間並唔係諗咸濕嘢,而係呀詩有無玩呢隻game?有無除到呢?有無俾其他人睇蝕曬?

我好在意,好在意。

你估個畫面咁美好咩,個個靚女係你面前咩?

跟住仲有啲國王遊戲之類嘅,呢個係真心刺激。係見過最癲嘅game,而且係咁多人面前,無得違抗對方嘅要求。

不過我見其實都幾克制,始終真係唔係太多人敢做啲咁癲嘅嘢,俾著外國玩嘅話,可以好痴線。

總之抽到國王嘅話,佢講嘅嘢就無得違抗,一定要跟住做。

有個國王叫女神同全場最靜嗰個毒撚打茄輪⋯⋯

所以每次都好期待想知邊個做國王,會有咩新鮮嘢,而且有一部分係有報復心理。

我抽到國王⋯⋯

頂,我真係諗唔到有咩要求啊,我呆係原地,諗唔到⋯⋯

「點啊?國王今次有咩吩咐啊?」我俾啲組員催我。

「我未諗到啊⋯⋯」我又驚做得太過火,而且又無目標。

我望一望大神,靈機一觸。

「大神同組媽互望30秒!」
之前仲有人專登玩嘢,整蠱兩個男仔,要兩個男仔錫10秒,食花生係幾好睇嘅,但如果係自己嘅話,就唔好玩啦。

有幾個人歡呼,大神用感激涕零嘅眼神望住我,睇嚟佢淨係咁已經滿足啦喎?

兩個人尷尷尬尬咁對望咗30秒,我原以為係會咁。

點知佢哋兩個真係眼定定咁望住30秒,係旁邊睇都見到佢哋眼入面嘅火花⋯⋯

到咗30秒,佢哋都仲望緊,唔捨得放咁。

咩事啊大佬?

我以為會係大家都想快啲過完30秒㗎嘛,通常呢30秒都會過得好漫長,哇⋯真係估你唔到。

我哋成班人嗌佢哋先聽到。

「喂喂喂⋯⋯你哋咁忘我㗎咩?」組爸都尷尬埋一份,唔知點搞好。

跟住先無事,到抽下一個。

抽到大神,全場又再興奮起嚟。

「哇,唔撚係掛?咁睇嚟有好嘢睇。」我諗在場個個都認為佢會同組媽嚟個世紀之吻。

「點啊國王?」組爸問。

「um....」佢沉思緊。

「咪扮嘢啦!!快手啦。」
「仲扮!」
「扮曬嘢咁。」

點知佢語出驚人:「咁⋯⋯薯頭同呀Gigi錫10秒啦!」

⋯⋯⋯⋯
⋯⋯⋯
⋯⋯

唔係啊???
live
男豬比位大神上 大神就推男豬落坑
Gigi
我麻麻地Gigi
唔係round 咗status 咩?定係佢哋醉咗
車佢
Lm
lm
有啲都無出席個飯局同埋都係照第一印象嘅感覺去玩
今晚更新!
Lm
ig短故幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞