《我的MK妹同桌》第二季

1001 回覆
145 Like 8 Dislike
我勁怕熱今晚忍唔住開左冷氣
想落糖?
40度唔開先唔正常
而家大個左見到有性暗示但唔上會覺得嘥料
咁要睇書生想寫啲咩bwtween 做咩咁sad
怕佢寫sad個開頭好似留左伏筆咁
呢樣真,頭先有啲位見到男豬好似唔夠安全感
上季唔爭氣,希望今季生性d
講起上季嘅男豬……唉……
先第一章比d信心先
留明!
lm
咁我哋都要準備聽日直落墾丁嘅,因為最後先再返嚟玩轉台北。

老老實實,呢次旅行,唔期待夜晚就假嘅,呢次係復合完第一次,呢次嘅興奮同期待,不亞於人生第一次嘅時候。

但亦都有種羞澀係度,唔知點開口,同埋怕生硬,簡單講姐係未熱身啊。

最後我哋兩個攤咗係張床度,㩒緊手機,嚟嚟去去都係ig同facebook,又係心理戰。

望望佢個樣,又無咩反應,無咩表情,我只好靜觀其變,嗰種內心嘅爭扎,介乎於其實想要,但又唔想做到太出面咁。

無幾耐,我就頂唔住寂靜,話我去沖涼先。

「好。」

正當我入去享受緊獨自一人沖涼嘅時光嗰陣,呀詩佢亦都入埋嚟。

「哇!好凍啊~做咩開到個冷氣咁大?」呀詩佢全身赤裸,一絲不掛咁走入嚟,我係有啲吃驚,反應唔嚟。

「哇⋯⋯你做咩啊?」

「沖涼囉。」佢一邊講,一邊整理佢嘅頭髮。

「一齊沖?」我笑出嚟,幾估佢唔到。

「呢度咁大,唔一齊沖曬咗啦,喂喂喂⋯⋯借借啦,我好凍。」

於是我將個花灑拎走佢,淨係淋自己。

「屌你啊!!我好撚凍啊!」呀詩隻眼碌到好大。

我撚多佢幾轉,先將個花灑淋落佢去,專人服侍咁沖洗佢全身。

「喂!李建強⋯⋯你隻手啊⋯好唔安分喎。」

「邊有,我不知幾專心咁幫你沖,你自己諗歪姐。」我隻手已經係佢全身度遊走,而且我全身都已經準備就緒。

「係⋯⋯係咩⋯?嗯⋯嗯嗯⋯⋯啊⋯⋯嗯⋯」
哇你兩個都真係好撚無見了
多謝你哋一路咁捧場!
啱嘅,人會大,我哋都唔係已經羞澀嘅後生仔
所以今次呢個故唔再係青春故
琴日忙咗成日,無打到文
以後差唔多每日10點-11點左右出文
老規矩每50正評會加更

已經出曬啲儲貨,要趕故啦!!!!!
留名
希望唔會睇到嬲,上季谷氣到

btw 呀強好似多咗陣mk 味……?
晏啲出文!
凍到瞓著咗
live咗
呀詩佢用力咁打我一下,臉上盡是害羞,呢一幕好似隔咗幾個世紀咁。

我依家真係精蟲上腦咁,想將呢段時間嘅所有都爆曬出嚟。

「你睇下你,猴禽到你!」呀詩反倒不慍不火咁,想慢慢炮製我。

「我忍唔住啦。」然後就錫落去。

任由花灑不停咁淋落嚟,但都熄唔到我哋兩個嘅慾火,手口不停。

一會過後,呀詩講:「一陣先啦好無?」

言下之意,想將個戰場轉移。

「好!」聽到後先冷靜落嚟,細心一想,日後嘅時間多的是,呢一年都等咁耐啦。

之後我哋雞手鴨腳咁想幫大家沖涼,但又唔係識喎,洗頭洗到啲洗頭水入曬眼,沖到私人部位又挑逗下人,我哋兩個都係仆街嚟。

我諗,真係鍾意對方,先會想咁樣服待佢吧?

沖完出嚟,見到呀詩係個梳妝檯度吹緊頭,唔知點解,見到咁覺得呢個姿勢好撩人。

我行埋去,攞起佢個風筒。

「?」

佢一臉愕然咁望住我,呢個神情喺塊鏡度反射出嚟。

然後就一陣甜笑,笑我咁話:「咁貼心啊?」

「係邊度學識㗎!?」佢兩隻手向上伸,攬住我個頭,一嘢扯落嚟,甜甜地質問我。

佢錫埋嚟。

「睇韓劇囉!」

嗰陣韓劇啱啱興起,MK台灣潮流已經退卻,running man呢個綜藝節目成埋人睇,雖然我一集都無睇過。

但呀詩同子晴就有追開⋯⋯難怪做到好朋友。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞