《我的MK妹同桌》第二季

1001 回覆
145 Like 8 Dislike
嗰晚,我係呀詩屋企瞓,本來頭先接放工嘅氣氛無咗,我自己依家都無曬性慾。

我攬住佢,雙眼睜開,完全無睡意。

我以為自己好豁達,成績呢家嘢,唔考都考咗啦,但原來係可以咁不安。

我上手穿過呀詩膊頭,下手摟住呀詩嘅纖腰,稍為有經驗嘅男仔都明白,呢個距離,同個波之間,只有一手之隔。

想摸想揸,全憑自己嘅意志力。換轉平時,我一早對佢上下其手,因為實在係會忍唔住。

但係今日無,思緒飄忽不定。

食完糖水,我同呀詩之間嘅對話都好簡短,唔難睇得出呀詩對於聽日嘅緊張同埋焦慮。

我想安慰佢,但查實我自己都一樣。

越係黑暗,同安靜嘅空間,就會對時間流逝出現一種錯覺。

我硬係覺得過咗好耐,耐到呀詩應該瞓著咗,呀詩背對住我,我睇唔到佢個樣,亦感受唔到佢瞓著咗嘅氣息。

我探頭望下佢,佢察覺到我望佢,嚇咗佢一跳,驚弓之鳥咁。

「屌你咩!嚇撚死我啦⋯⋯」佢嚇到呼吸有啲急促,見到佢嚇親個樣,幾搞笑。

「咩姐,我睇下你瞓咗未姐。」我解釋。

「未瞓啊,瞓唔到。」呀詩平復返心情,繼續瞓返落床,但今次唔係背對住我,而係面向住我。

我用一隻手托住自己個頭,另外一隻手則撫摸佢嘅頭髮。

我哋又係無講嘢,呀詩嘅眼睛不停咁係度眨,我想開少少燈,但俾呀詩阻止。

「今晚我唔想開燈。」佢道。

「好。」今晚沉重度我都唔知講咩好。

又靜咗。

但我動作都停落嚟,我係度輕撫下佢嘅秀髮,由上而下咁掃落去,呀詩啲頭髮好順,又有陣髮香,真係好撚正。

良久,呀詩忽然間問:「如果萬一真係考衰咗咁點?係咪要周圍搵asso同埋ive㗎啦?」

「你去睇下樹仁嗰啲收唔收先啦,萬一啲分卡係中間,你就asso啊hd咩都報,jupas都照報,最多蝕個報名費姐。」

「但係我驚無咁多報名費,我打工返嚟儲嘅錢都唔知夠唔夠俾。」呀詩呢段時間望落好似好堅強咁,我知道,喺一種逼自己嘅堅強。

「唔夠嘅,我幫你俾啦,遲啲我都會返pt㗎啦。」我攬住佢,試圖想安撫佢。

「我都仲係好驚啊⋯⋯」

「好驚聽日會係學校見到好多屋企人嚟學校,陪啲仔女去搵學校,但我自己就咩人都無啊⋯⋯」

原來呀詩最擔心嘅係呢樣。

一路以嚟,其實佢最想要嘅,係一個完整嘅家。

呢個陰影同遺憾,喺會跟住佢一世。
「我會係度,你都會有其他人有嘅嘢,你同其他人無乜分別。」除咗咁講,我都唔知點講先為之啱。

呀詩用力咁抱返我。

「我都好驚會無咗你。」呀詩講。

呢句我唔明,點解無啦啦又變咗好驚會無咗我?

而且應該係我驚啲吧?出面咁多MK仔咁多狗公,女仔俾人撩嘅次數多過男仔俾女仔撩喎,坦白講,我覺得我仲驚過你。

「傻豬,有咩好驚,我一路都係度,我驚你俾人溝走多啲。」我輕吻佢額頭。

「唔同㗎!你唔會明㗎啦。」呀詩咁樣講,我就更加唔明⋯⋯

真係唔明呢。

之後佢撲咗上嚟,本來佢捱係我心口,就飛上嚟壓住我,我完全感受到佢心口嘅重量。

呀詩瘋狂索吻,忽然間反攻過嚟,十分主動。

我相信無乜邊幾個男仔可以抗拒得到,間唔時嘅主動,係會令人招架不住。

我俾佢封住咗個嘴,因為佢好主動嘅關係,所有嘢都俾平時快好多⋯⋯

我哋互相熟悉咁挑逗,敏感嘅位置都知道曬,閉起雙眼都知道下一步點做。

對於呀詩咁主動嘅索求,我當然唔會錯過呢個機會。

係親吻同撫摸嘅同時,我問佢:「做咩今日咁猴禽啊你?」

呀詩無正面回應我,反而反問咗我一句:

「你唔想咩?」

我無再多講啲,直接開佢波!

「嗯⋯⋯啊!」最銷魂就係呢一下,加上佢毫無防備嘅表情,嚟個出其不意嘅一擊,佢吃驚嘅樣,嗰種反差最令我頂唔緊。

其實就舒服得要死⋯⋯

之後就係前前後後嘅抽插。

去到一半嘅時候,忽然聽到門外傳來一陣聲音。

係開門聲。
老豆lol
契弟走得摩
老竇棒打鴛鴦
其實好撚尷尬
今晚先更新到
上個禮拜六日多謝你哋幫我推post
係尷d既,但好在大家都夠秤唔使比人拉

佢老竇承認你?
真係 唔好停呀
一口氣由第1季追到live...
仆街啦⋯⋯

我停低動作,以不變應萬變,但我開始感覺到鳩縮,真係軟,唔係講笑,頭先係硬到忍受唔住。

而且就嚟了㗎啦嘛,搞啲咁嘅嘢。

呢個時候,呀詩feel到我嘅改變,陰陰嘴咁笑,呢一幕我諗起嗰陣時佢嚟我屋企,都係呢一個邪笑。

仆你個街,今時唔同往日,嗰陣時無得就地正法,依家已經米已成炊!

我用力抽送,但力不從心。

呀詩好似不痛不癢咁,覺得我好似搔癢咁???

唔屌撚死你我仲係男人嚟嘅?

呢個moment已經顧唔上咁多,要俾啲教訓呢個女人!!

(大家係咪咁話先!!!???)

我再用多幾錢力,賣力地搵返個狀態。

呀詩入面又暖又濕潤,好快就起返機,而佢慢慢感覺到我嘅威脅,瞪大對眼望住我,極力地忍耐著聲音。

壓制住喉嚨嘅聲音,但壓制唔住急促嘅呼吸聲。

我單手摀住呀詩個嘴,然後用盡力,佢「啊⋯啊⋯⋯」咗幾聲,錯愕地望住我。

佢有反應,我先會有反應,互相有來有往先精彩。

見到佢咁嘅表情,刺激到仆街,萬一世伯入到嚟,真係唔知點好,但當下無諗多,完咗之後先留意到自己玩緊火,踩緊鋼線。

完事後,佢用力地搥我幾下,唔洗明講已經知佢想講咩,不過此刻,好尷尬⋯⋯

點清潔好?

最後係呀詩幫我出去搞掂啲手尾,而我當然唔好出去啦最好。

因為佢老豆返嚟嘅小插曲,加上做完運動後,真係瞓著咗。
btw 推
咁都無比人周到
聽日點出去
舊年一路咁追緊個故 一路追一路諗返起中一果時追緊個mk妹嘅嘢 勁有感觸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞