《我的MK妹同桌》第二季

1001 回覆
145 Like 8 Dislike
你哋會唔會想我寫多啲類似嘅愛情短故?
有時我都唔知ig嗰邊寫咩類型好可以俾啲意見

btw 多謝你我個fd幾唔好彩
我呆咗,然後Gigi俾人推咗過嚟,佢臉上盡是羞澀,臉龐紅潤嘅女仔係好鬼可愛。

話唔心動其實係呃人,但係咪足夠可以取代呀詩?絕對唔係,我只係想似返個男人,絕不虛偽!

我怒睥住大神,呢條友仔,一陣就劈死佢!!

「真係咩?我驚Gigi嫌棄我咋。」我想推搪。

「驚咩啊,Gigi都無話嫌棄你,做乜嘢自己搵窿跳啊?」
「我夠嫌棄叉燒囉!咪又係錫咗,邊有得你走數啊!」
「屌!人生第一次錫男人,依家有個靚女俾你錫,你執到啦。」

民怨開始四起。

咁我寧願錫男人,又未試過,更唔洗內疚。

「快啦!」個個都諗住睇好戲。

「算啦,都無得揀,我知你擔心女朋友,但應付咗呢度先啦。」Gigi行到好近咁同我講。

我俾Gigi勸掂咗,亦無咁多時間思考,一俾人逼就急㗎啦。

「嘴佢!嘴佢!嘴佢!嘴佢!嘴佢!嘴佢!嘴佢!嘴佢!」由小學開始,呢串嘢已經成日拎嚟講。

Gigi主動錫埋嚟先,一嘢拉住我塊臉,我幾乎成個人俾佢扯過佢。

然後佢就咁順勢錫埋嚟。

但係Gigi並無錫到我嘴唇,而係錫咗我嘴唇側邊,姐係錫臉。

不過個位咁啱遮住咗睇唔到,而且個位置同個感覺好似係kiss緊咁,而我就成身僵曬咁,郁都唔敢郁⋯⋯

我都錫到佢塊臉,呢樣好理所當然,同時間亦聞到Gigi嘅髮香,好大自然嘅芳香。

我都係第一次聞到呀詩以外女仔嘅髮香,子晴都未聞過,Gigi依家同我太近啦實在。
10秒好漫長⋯⋯

「結婚!結婚!結婚!結婚!結婚!結婚!」佢哋係度嗌,痴撚線,錫吓就結婚。

「生仔!生仔!生仔!生仔!生仔!生仔!」仲撚離譜。

終於錫完,我哋對望咗一眼,唔知點形容,Gigi對眼好似隻貓仔咁,令人猜不透之餘,總係帶住楚楚動人嘅眼神。

其他人再閒言多幾句,就食夠花生㗎啦,趕住抽下一個國王。

之後,我就搵大神算帳!

「屌你!玩埋啲咁嘅嘢,俾你累死啦⋯⋯」我用充滿怨恨嘅表情對住佢,睥住佢。

「做咩姐?你驚條女啊?!」大神似乎猜透我心思。

「點會唔驚啊?我錫咗第二條女啊,返去實俾佢屌撚死啊!」我不敢想像呀詩發火嘅模樣,淨係諗都背脊發涼。

「無人叫你咁老實㗎,懵炳!你唔講會唔會少忽毛,你講嚟做咩啊?」

「我唔想呃住佢。」

「你份人咁鬼正義㗎咩?!」好似出乎大神意料咁。

「我呢啲叫正人君子,唔似你,做個波俾你,你就俾個西瓜皮我踩。」

「咁你女朋友有無玩ocamp啊?」佢問⋯⋯

「哎⋯⋯有啊⋯⋯」我有啲預感知佢會問咩。

「咁佢都可能有咁樣玩啦,咁佢有玩,你都有,咪當打和囉,各有各玩咋嘛。」佢講得好輕鬆,但我聽落先驚覺,係喎⋯⋯

我都有畫面,呀詩佢玩ocamp啲game,都會咁樣,雖然我自己啱啱先經歷完,但個心都會唔舒服,一時三刻釋懷唔到住。
其實男豬一句我有女朋友可能連嘴都唔使嘴不過我未試過ocamp 玩國王遊戲唔知推唔推得走
咁淫賤
我覺得ok阿幾貼地
Lm
我未試過係香港玩ocamp我都唔算太清楚
台灣嗰隻就健康好多,正常過頭
但國王遊戲玩過,真係焗你玩
我都聽過係幾癲的
一去不返了
有無食台妹先
邊有我覺得同台妹相處唔嚟 都係港女好
遲啲可以講下台灣嘅故事
開個咩台灣ocamp食台妹嘅故,應該可以好多正皮出面一堆呢啲故
晏啲更新
仲有kiki呢,佢個題材應該特別過就咁ocamp
之後啲房game就係啲真心話大冒險嘅朋友。

印象中無乜特別嘢發生,只係有人飲到醉醉地,咁啱抽中大冒險,俾人指名道姓要同鍾意嘅女仔表白。

佢又真係有喎⋯⋯

拎起電話就撥咗個輪過去,我哋就食花生食得好爽。

我哋就食花生,人哋就食檸檬⋯⋯

仲有咩問隔離組女仔拎胸圍,好鬼多痴線兼弱智嘅嘢。

完咗成晚嘅活動,我哋一組男仔好自然瞓同一間房,同組爸一齊瞓,我趁佢哋去沖涼嗰陣時嘅空檔,打電話俾呀詩。

「點啊?玩得開唔開心啊?」呀詩劈頭第一句就彈咁嘅嘢過嚟。

「還好啦,兩日一夜比較趕。」我抬頭望見一鈎殘月,今日個月亮有啲殺意。

「係咩?你好似玩得好開心啵,成日一個msg都無。」陰風陣陣,叢林唦唦聲作響。

「我一得閒就打電話俾你啦!」我解釋道。

「方唔知玩到忘曬形咩,難為我之前去Ocamp都成日抽時間覆你whatsapp!」呀詩用委屈嘅腔調同我講。

「我聽日覆返啦,我不嬲都知我女朋友好嘅。」我哋你一句,我一句咁傾。

本來我係捱係欄杆前,個視線係望住外面嘅營地,望得攰,轉個身嘅時候⋯⋯

就見到Gigi拎住換洗衣物,頭髮濕濕地咁擺係後面,啱啱沖完涼出嚟嘅佢比白天更加誘人,著住鬆身嘅長袖衫,短短嘅睡褲,就算係夜晚都藏唔住佢雪白無暇嘅肌膚。

視線對望到⋯⋯

對望到⋯⋯

又不自然諗起頭先嗰一幕,頂你個肺,我同緊呀詩傾緊電話啊!!!

「你依家先知我好咩??」電話裡頭傳出好虛弱嘅聲音。
仲以為有兩篇
Tui
Lm
返工忙足成日都無機會打文
今晚返去打
推推推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞