[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
你問我我一定話正㗎
臭咗朵就冇得玩了
咁之後後日就出唔到
腦閉塞
再睇多幾套片資料搜習一下囉

即刻腦震盪多幾篇出嚟
新讀者留名,一口氣追晒,好睇,不過開始有啲悶。可以寫下其他fd 有無屌過Ashley ,有無3p. 同埋公司同事有無係公司攪。
文呢
(70)

Ashley企返起身,邊掹返低條裙,邊講:「你理得我啫。想我爆出去?」依家啲女仔咁橫蠻無理嘅咩。不過痛腳喺佢手,又可以點?

我祈求嘅只係快啲比我返屋企,「野就就扑完啦,捨得返屋企未?」見都整理得七七八八,應該走得喇?

佢又拉返起返裙,用好輕佻嘅語氣講:「唔得,要多Q先。」Ashley就好似啲野蠻女朋友扭計咁,但係我真係無福消受。

幾乎係毋庸置疑,我就即刻答佢:「唔得,要留返俾我兩條女。」再扯返條裙落嚟。

見我咁堅決,Ashley就唯有盯住我條撚,又蔑視我咁講:「其實你機能咁差,有冇諗過睇醫生?」

放咗佢隻手上我膊,另一手就就放腰,慢慢咁移動我嘅腳步。「其實你性慾咁旺盛,有冇諗過睇醫生?」其實佢啲對答咁流暢,都唔知係咪真係醉。

不過都係要送佢返屋企嘅。好彩佢屋企距離我屋企都唔算太遠,見到棟大廈都幾靚啊,單位門口隱隱透咗啲光,「依度?」

Ashley講:「屋企有人,我自己入就得。」當時人都咁講,我就卻之不恭了。幾驚佢又捉住我又執返劑。

返到屋企門口,香噴噴嘅牛仔骨味就已經撲鼻而來,真係令人垂涎三尺,係家嘅感覺。仲有香氣傳出,即係代表冇拆咗我間屋喇?睇嚟都相處得唔錯。

開門一見到兩個靚女等我,真係返工都多啲動力。可能係熱熱地喇,珮柔紮起左一頭曲髮,變成左好似一個鬆鬆地嘅髻,兩鬢都有條曲嘅頭髮,好可愛咁。包包本身就係及肩嘅頭髮,所以都唔使紮起。兩個都著返好啲衫了,嘥料。「點啊你兩個?」一除鞋就問吓兩隻嘢點先。

兩條女都喺廚房嗰邊好忙咁樣。唔同嘅係,一個喺廚房入邊、一個喺廚房出邊,斷估都係包包比意見,珮柔就執行喇,好似幾合作無間咁。

枱面上嘅一碟碟排到密密麻麻,有豉椒炒蜆、蝦仁炒西蘭花、菜心炒牛肉、番茄湯,仲有我最愛嘅牛仔骨。好彩包包都嚟埋,唔係得兩個人又要整埋飯盒。

珮柔率先夾咗舊牛仔骨畀我。包包就講:「咩點啊?我包包出名好相處。」珮柔就話好雙乳啫,但我就唔講出嚟刺激佢啦。更何況上次咁激烈嘅反應,都好難落到呢個結論。

「包包又聰明又靚女, 教識咗我好多嘢啊。」珮柔笑得咁開懷咁,唔似係俾人威脅緊喎。真係咁樂也融融?我夾咗舊西蘭花畀包包,佢都冇扁嘴,睇嚟心情都幾好。

「你哋咁快咁friend?頭先做咗咩嚟?」甚是疑惑喎。

佢兩個扒緊飯都對望咗下,異口同聲咁喺度笑:「冇啊。」

唔打交已經好叻,仲要有秘密?發生咗啲咩?真係佢哋先知。

咁快就食完飯,真係意猶未盡。 「不過我哋傾緊,我地兩個邊個了解你多啲。」包包用雙手托住個頭,無啦啦提出。明明相處得好地地,做咩要撩交嗌?

一個就觀人於微,一睇就知我唔食甜品;一個就青梅竹馬,識咗二十幾年唔多唔少都有個底⋯⋯的確係難分難解。

「咁我哋一人問對方一個有關哥哥嘅問題。評判就梗係哥哥啦。」珮柔難得嘅興致,無喇喇玩依啲傷害感情嘅遊戲,明明啱啱先建立左少少⋯⋯我可唔可以拒絕。

珮柔行返出廳,「贏咗點好啊?」平時冇咩好勝心嘅珮柔竟然開口問。睇嚟都勝券在握。

《續。》
係文呀
Ching專家喎
Btw啲道具用落男主度㗎喎
照用囉
都用得㗎
已經成日睇
殘咗好多
多謝你嘅意見
不過可能短嘅篇幅內會完咗佢
唔會開新線 主要埋尾先
(71)

兩條女都係我嘅,獎品就自然係我喇。於是我指住自己。

包包推開咗我塊臉,仲講咗句:「你就想。」就開始咗問問題遊戲:「阿驍最唔鍾意食咩?」包包第一個問題就嚟賣大包?上次我咁明確同珮柔講過,佢應該仲記憶猶新㗎喎。珮柔好快就答到:「甜野,不過鍾意食我整嘅蛋糕。」仲好似有少少自豪咁,以為佢與世無爭添。

包包有啲不忿咁向住珮柔講:「入門題啫,識係正常嘅。到你問喇。」啱咗所以唔使罰?啱嘅話罰埋另一個喇。我隨時都ready㗎喎。

珮柔諗咗諗,就問:「唔⋯⋯咁哥哥鍾意做咩運動?」細個嗰時都打開籃球嘅,不過好似算唔上鍾意。真係鍾意,而又持之以恆嘅應該只有⋯⋯包包笑得勁開心,仲誘惑咁望望我,隻手向前摸向我大髀。終於開口講:「佢咁鬼鹹濕,仲唔係床上運動。」隻包包咁睇我㗎咩?不過都叫中嘅。

我坐埋去包包後面,攬住佢條腰咁講:「我咁鹹濕,就一早揸咗你波波喇。」講完依句就真係郁咗手揸,一對圓圓嘅就畀我抓住咗,「係喎,輸咗就畀我揸一下。」珮柔自然唔會反對,令包包舒服嘅我諗佢都唔會抗拒嘅。珮柔見我坐埋包包後面,都不自覺行咗埋嚟,好似磁石咁痴住我。

珮柔見到我咁,諗諗下又好似好有道理咁,「我仲以為哥哥鍾意打籃球添。」珮柔都錯唔哂嘅。不過珮柔望住我,好似等緊我罰佢。見我呆咗咁,就喺包包面前捉我隻手上佢對波度,好彩包包冇發火。

著住件衫都畀珮柔對大波波撐起哂,兩團軟綿綿就放咗喺眼前。咁我就唔客氣喇,輕力咁揸咗下。珮柔都畀我揸慣,我又咁溫柔,都係象徵式叫罰吓啫。包包只係悠悠咁講咗句:「阿驍或成最大贏家。」我笑而不語。

「到我問!阿驍春袋粒墨喺左邊定右邊?」包包呢下真係刁鑽,連我自己都要諗下。女人嘅好勝心真係不容小覷。

珮柔側起個頭,隻眼向左上角望,好努力咁喺腦裏面搜尋答案。「有㗎咩?我好少近距離睇哥哥嗰度㗎喎⋯⋯」諗諗吓又真係好似冇喎⋯⋯

「含撚試過啦掛?」包包有啲難以置信咁講,我幫佢托返住個下巴先。

「未啊⋯⋯都唔使去到呢步就已經好硬,可以入到。」珮柔臉仔紅撲撲,真係講吓都怕羞。珮柔你咁答咪即係曲線話自己好正,含都唔使含我就扯到仆街?

咁講法,包包點會唔嬲呢?所以我就先發制人咁講:「珮柔佢唔識先冇要求佢做啫,包包肯令我開心我好感動㗎。」緊抱著包包,再 轉移話題:「咁珮柔講唔出就佢輸。嚟嚟嚟,接受懲罰先。」

珮柔自然乖乖行埋嚟,輕輕嘟起個嘴,對自己咁撚快又輸有啲不滿。我遞手向珮柔對波度又抽咗吓水。啲水好柔軟,似足珮柔個名。

「咁⋯⋯哥哥同過幾多個女仔拍拖?」珮柔都不甘示弱,燃起熊熊嘅爭勝之心。考埋啲咁嘅古,即係推我去死啫?係女都唔鐘意聽依啲。

「我估⋯⋯唔計珮柔你都兩個喇?」包包有啲面露難色咁。

用真誠嘅眼神望住我包包,不過唔係氹佢,係真心咁講:「如果早啲識你,就唔會有之前嗰啲啊。」包包重燃返希望,仲撲低咗我。「真嘅?」包包手撐我肩上,我人就係梳化,根本無路可逃。雖然我點會想逃離包悔嘅懷抱?

然後側邊嘅珮柔嗚嗚咁聲:「但哥哥好細個就識我⋯⋯」咦,係喎⋯⋯顧得一個又顧唔到第二個。

《續。》
好難兜
其實想睇包包以前學畫果陣嘅回憶 小惡魔學生妹
女人真係好難氹
點兜都死㗎啦
鬼叫男主有兩條女
擺明屈死男主
仲等你食兩條女咁爽吖嗱
SM情節
珮柔
呢個應該係番外篇喇
(如果有機會嘅話
唔易㗎師傅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞