[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
咪啊你
唔係點可以令你地留言同埋追落去
呢幾日都有得睇佢
唔止佢 我都好鍾意
睇完1覺得好吸引 一口氣睇到呢度
好好睇 好有意境
利申:絲
呢個係最開心嘅結局
點知3個都大肚

老母:一個人照顧三個孫仔唔係好頂得順
佩柔要一個人餵兩個仔
咁因為肌肉人冇得餵
聽人講生完仔會大波啲
可能都夠餵
脂肪多唔代表奶水多嘅
因為再遲啲就唔可以幫我推post同like
咁我推你記得加速 艾殊利好正
加速
隔左幾日冇追
終於一口氣補哂啲文
睇睇吓搞到我好好奇Ashley個條線
不過3P正事要緊 慢慢寫完先
1000字左右冇咁容易睇到眼瞓
今晚有冇文
文呢
留名
(63)

見到包包同珮柔兩個咁和諧,短髮細波少少嗰個揸緊人哋對大波波,順勢落去可能舔埋人哋對胸;曲髮大波少少嗰個畀人揸到唔識反應,忘記咗本身吱緊人哋,只係腳震震。而陣間兩雙肉球都實落入我手中或口中或臉上,實食冇痴牙。諗到咁養眼嘅畫面,好難唔熱血沸騰。諗下都扯扯地。

我嘅手竄入包包啡色長裙下嘅肉縫外面,只係隔住底底,都摸到相當濕下。唔知應該歸功於吱吱攻勢,定係珮柔嘅兩隻奶子。邊有理由吱下都濕到咁先,包包仲唔係對珮柔啲奶有興趣?

見到我鬼祟嘅手,珮柔都問:「唔係要哄返包包喳咩,點解⋯⋯」似乎蒙在鼓裡嘅得珮柔你一個。

包包感覺到我撩緊佢下面,佢手中都要啲籌碼嘅。佢諗都唔諗甩開珮柔件上衣同解開咗白色個bra,對波波就重見天日了。「包包你鍾意哥哥㗎嘛⋯⋯點解又⋯⋯」珮柔實在太大衝擊,根本講唔到完整句子。以佢嘅世界觀好難理解到我同包包。

包包第二次直接摸同見到對野啫,就已經順手摸咗一圈,拍打咗下,個人都由攤平變咗伏向下,因為咁先方便進攻珮柔對奶。就好似係我期望嘅咁,包包真係舔咗落去,奶咗下飽滿嘅西半球,揑住南半球,按壓西半球,頭就貼喺兩個球中間,完全知埞咁。

喂你理下我好喎。

「哥哥⋯⋯」無助嘅珮柔望住包包都係不知所措,唯有將目光轉向我。我都唔知件事點解會演變成咁。咁包包鍾意佢都好過討厭嘅⋯⋯我諗。我可以做嘅只係錫錫珮柔,安慰佢。

我烏個身向前蜻蜓點水咁錫咗珮柔一下,果然係洋溢果香,非同凡響。一吻再吻,都唔想停。見我哋錫得咁開心,包包都終於從波波中記得返仲有我嘅存在,即刻向我索吻。「我呢我呢!」真係瘦田冇人耕,耕開有人爭。係都要爭爭下先高興嘅。

有別於淺嚐珮柔個嘴嘴,同包包就可以玩啲高階啲嘅野。至少大車都唔驚佢抖唔到氣先,用口水舔咗表面,逐片逐片唇咁吸啜住,四瓣唇互相渴求,用力吸嘴內嘅空氣,條脷再追逐下咁,包包連條脷都咁粉嫩,真係好正。

珮柔對波終於空閒落嚟,仲唔到我揑返夠本?珮柔畀包包揸咗咁耐,陰公豬,最多我輕手啲。珮柔竟然推開我,轉而舔我lin頭,睇嚟包包可能真係太大力,佢白嫩嘅肌膚都被揑到紅哂,做咩咁粗暴㗎,陣間要訓話下包包先得。

珮柔知我並不滿足,舔lin嘅同時對波都貼實我個身,用波波嘅柔軟抒解我嘅需求,真係好貼心㗎啫。

你咁抵錫,唔畀心機服侍你都唔得。

見我忙緊,包包又再次轉位,掏出滾燙嘅巨龍,開始津津有味咁品嚐。小口先係舔住柱身,輕輕含住袋袋,又由尾舔返上個頂,最後整支納入口中,溫柔的包裹全部嘅方位,包包嘅技術又更上層樓喇。

珮柔企咗喺度,唔知點做好。就由得我揭咗珮柔條半截裙,珮柔自己撳住,更顯色氣。我手指就係珮柔條白色底底透到出水嗰位按多幾下,反正都濕哂喇,肥鮑鮑生龍活虎,越按越多水。「哥哥⋯⋯BB⋯⋯」珮柔嘅呻吟好似同我打氣咁。最衰底底都未除哂出嚟,嘥晒啲蜜汁。

都係奶柔柔個閪先。見我正想哄塊臉埋去,包包又搶閘,幫我戴好個套。「人哋準備好喇,入嚟啊。」仲坐喺梳化上逗起自己隻腳,令令地嘅鮑鮑實在誘人非常,唔屌就浪費咗包包嘅一番心意喇。

《續。》
3P既節奏唔好停
但女仔唔用道具好似冇咩玩
好多謝你嘅讚賞

扑野過程其實都係大同小異
但要用唔同嘅字表達 都真係有啲難度

用「意境」嚟形容真係太誇獎我啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞