[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
珮柔係咪木南日菜feel
Ashley有食開避孕藥
應該難啲
可能Ashley 其實冇食避孕藥 之後開始回憶 原來男主一直斷左片 冇左一段時間嘅回憶
真啊
一個都已經分身都搞唔掂
可能最後係3p女女女
男主無份,淨係係隔離睇
正當想進入之際門鐘又突然響起,我地三個人六隻眼對望左一剎那,最後我都決定開門,開門後竟然見到媽子攞住兩袋餸,我都唔忍心叫佢返去,結果加入埋我地三個之中😎
咁爸爸呢
爸爸去食飛機場啦
可能肌肉發達啲
更加容易刺激乳腺(鳩噏
死仔
得閒鳩噏唔得閒出文
(64)

感覺包包放膽咗唔少,終於都敞開心扉喇。都係多得珮柔。

咁我唯有改再用手指幫珮柔舒服,佢將底底褪至腳踝,輕輕戙起腳,含情脈脈咁望住我。淨係望住珮柔個臉紅紅樣都已經想起機!佢只係接受一指嘅進入,都已經「哥哥啊⋯⋯」咁,漏出甜甜嘅音符。無論做幾多嘅準備,珮柔個屄都係咁緊嘅。可能厚肉啲會緊緻啲啩。

下身都同時屌入包包度。「阿驍⋯⋯我要啊⋯⋯」包包個迷矇樣都不遑多讓,手仔捉住我隻手,緊扣住。心靈上嘅靠近之餘 ,都方便我下下頂都最入。

第一次兩度都同時入女仔個閪,感覺好興奮。兩個女仔,我都擁有,都係由我滿足。

插到咁上下,珮柔個邊就剛好可以入多隻手指。食指同中指合作得天衣無縫,時而共同進退,時而互相接力。見啲水有增無減就知珮柔自己都好享受嘅。「入面⋯⋯好似⋯⋯」記住手指彎曲嘅依點係令珮柔開心嘅泉源,最衰碌鳩唔曉轉彎。

呻吟聲此起彼落,就好似交響曲咁。都唔可以要珮柔等太耐嘅,從包包身體抽出,鐵棒又馬上闖進森林嘅山洞內。「啊!唔⋯⋯⋯」珮柔幾乎係叫出嚟。厚肉鮑鮑我嚟喇。

咁緊繃,我都唔好意思屌咁大力,慢慢屌,屌下屌返鬆少少。唔係珮柔又痛,我又太快射就唔好玩。「阿驍⋯⋯你隻手停哂想點?」包包有啲㷫烚烚咁講,啲怒火定唔知慾火燒得好旺,忍唔住企喺梳化度質我食波餅。一手摸珮柔大髀,借緊力屌,另一手就摸包包濕漉漉嘅肉縫,把口又勁舔包包對彈彈奶,我真係好幸福!

「哥哥好粗啊⋯⋯」仲有高度嘅讚賞。「好似⋯⋯就快⋯⋯」我都正有此意,但射咗就冇咁快硬得返,都係留返力鋤大食包包。

唔知包包淫啲定唔驚痛,佢塞兩指都綽綽有餘。「快啲⋯⋯入啲⋯⋯驍⋯⋯」仲叫我快啲?快唔到啊師兄,手抽筋喇。一心咁多用真係幸福嘅煩惱。

慢慢插珮柔,但下下都撞到底⋯⋯對波波隨著我撞嘅頻率而好似水球咁抖動著,真係好鬼有動感。撞多幾下,珮柔就「旭哥哥⋯⋯唔啊⋯⋯」咁叫。感覺到珮柔入面不規則咁縮縮下,好險⋯⋯差啲就出咗,珮柔咁正,我咁都忍到真係聖人。

抽返條鐵出嚟,包包勾住我條頸,錫咗我個嘴一啖,手指已經引領緊我隊支棍入去。唔再諗要咩姿勢,只係想我盡快插入佢度,包包真係好摟屌。最後都用返最熟悉嘅傳教士位。

得返包包一個,我都唔使留力了,可以加速,不過都要九淺一深住先。而包包餓咗咁耐,都好難唔飛擒大咬,將自己個屄有咁上整到咁上,方便我插入。而佢係依個體位發唔到力,只可以掃住我粒lin嚟挑逗我。見我仲慢條斯理,包包越嚟越心急。「驍啊⋯⋯大力喇⋯⋯未食飯?」我又的確係早餐都未食喎小姐。不過包包叫到,都畀啲力水。不過都真係攰攰地,得條撚係有精神。

《續。》
係囉
Ashley即刻滿懷希望
你推多我幾下再講
幾時有奶出 搞咗咁耐都未有奶 明明係少甜多奶
兩大對都話冇
拭目以待
每日都有㗎
都不能成日3個㗎
會睇厭
單春
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞