[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
加速加甜
我會加油㗎啦
你地都要加油留言同like
live
加油
加油!再加速!
其實我都係㗎
不過想個名容易明啲
多謝你嘅讚賞
希望我嚟緊會寫得更好
其實已經寫得好正
可唔可以改兩日一更?
忠實fans
覺得好睇就好啦
希望一直都可以好睇落去
樓豬啲文好好睇
好睇到我呢個P牌仔第一個留言就係推呢個po
樓豬要加油寫多啲好文呀!
頂撳咗不推文
之後有個唔知算唔算呢
呢度賣個關子先
收到你嘅提議喇
有100正評就變返兩日一Q

兩日一更喇樓主
三日一篇剛剛好
等多幾集就會交待㗎喇
咁多個嚟講 我都係最鍾意包包
近得包包多
不過唔係啦 其實都係冇自信嘅表現
過左100啦
兩日一Q剛剛好
P牌比唔到正評
Btw 竟然追到Live
有文未
(95)

珮柔正面瞓咗喺度,從我個角度望埋去,碩大嘅奶子一邊向左走,一邊向右走,紅豆仍然巍巍的立著,同下體修剪整齊嘅小三角,同埋畀我扳開咗嘅陰唇,下面嘅豆豆都露咗出嚟。

比起珮柔嘅扮瞓,包包咁攰,應該真係瞓咗。咁珮柔就自然唔使咁拘謹,都係好事嚟嘅。

「唔⋯⋯唔好喇⋯⋯」唔理珮柔微弱嘅呼喊,靈巧嘅脷尖繼續滑過兩片縮縮下嘅平面。似乎都濕得差唔多,啲鹹鹹地嘅水同本人差異都頗大。啲水代表咗係將手放喺小三角同豆豆嘅位嘅時機到喇。向上推豆豆上邊嘅皮膚,豆豆嘅真身終於完全呈現出嚟。

「唔⋯⋯」舌尖左右撩動,唔好咁快先,再試埋上下。「啊⋯⋯」屌佢兩次都遮撚住塊面,唔能夠從佢表情判斷,就唯有做聽力練習。

好似上下個反應好啲?「唔」咗咁耐突然間「啊」咗聲,應該都衝擊啲嘅?再加深一步,含住粒豆,又吸下,又去下面個窿奶下,比頭先濕咗唔少。腳仲夾夾下,仲唔係興奮緊?

終於到重頭戲,奶個窿窿,脷插入。始終冇手指或者賓周咁長,上下個頻率郁得好密。唔想冷落上面已經腫大咗啲嘅豆豆,就改為用個鼻尖上下咁揩佢。郁到頭都暈暈地,換來珮柔一句:「唔好啊⋯⋯好似⋯⋯」隻手仔由捉住我手,變咗撳住我個頭,係想我再瀨入啲咁喎。

「珮柔真係唔想?」我屹返個頭望住佢,正諗住施展最後嘅渾身解數。

珮柔捉返住我手咁講:「我冇所謂⋯⋯哥哥鍾意,要珮柔點都得。」唔通佢真係冇少少鍾意扑野?正面向我嘅技術挑機咁話喇喎?

加速頭先嘅吸啜奶插,我就唔信佢咁都享受唔到性愛嘅樂趣!雙手再刺激返珮柔最敏感嘅乳頭,就可以送佢上高潮。「哥⋯⋯啊⋯⋯已經⋯⋯」都唔使多講,睇到佢雙腳蹦直,又震震下,都大概估到咩事。有啲嘢真係唔到佢唔承認嘅。

除咗表面嗰浸,使唔使入面都嚟個深層震盪?「珮柔⋯⋯」我捏咗脹脹嘅奶子一把,試圖挑動佢嘅熱情主導。經驗少嘅珮柔都知道我嘅意圖了,配合地手放肚仔,唔遮住自己個眼睛碌碌樣。

只係嘴仔唔適時打咗個喊露,都係留返下次先做。多啲熏陶佢,唔好浪費咗珮柔副正偈。不過就唔係而家啦。一嚟珮柔攰,其次我今日都射咗兩次,頭先仲要咁操勞,真係好需要休息。

我幫佢整理返啲衫,又迎嚟佢嘅一臉不解。

錫下珮柔塊面,「柔柔攰喇,等我之後先慢慢教下你喇。」珮柔紅著臉咁,眼定定咁望住我,當佢應承我㗎啦。

跟住就攤係佢兩個中間,一手放喺包包側身嘅雙峰之中,一隻手就充當珮柔嘅手臂枕,佢又係側住身咁,一隻手撫上我嘅胸肌上。

都瞓唔得到幾多個鐘,你就比我型吓啦。然後,雙雙瞌埋眼,終於都可以搵周公。

《續。》
頂喇
最後依層嘅like數仲多過依個post嘅
唔通下次要post多100個like先有難度?
定玩
個post多二十個正評先出下一篇
(攪到好似行乞咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞