[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
Post就係互動架啦
你追故模式咪得囉 嬲咩
你自己碌翻上去睇下前因後果啦
樓主咪話唔入gp
跟住條柒頭係度繼續叫人留id
咁我係度傾啲九唔搭八野又叫交流?
你唔講下你今日痾左幾多舊屎
另類推post?
原來包包係佢
而家改為今日凌晨三點前應該會有文
嚟啦
人地講啲無傷大雅嘅野都關你事

你不如每一個唔關個故事嘅留言都罵一次

不過唔該罵埋你自己
唔係話關唔關我事
斷估你入到黎卒碟時
唔係想碌極都係一堆tg id呀嘛
我係搞事就逐個comment屌啦
洗淨係屌叫人留tg果個?
用下腦啦
其實我同意樓主say咗no就唔該end topic 要R人就出去開po
雖然佢係黃
但係外表來講包包靚啲身材正啲
想追故味追故模式

洗唔洗我教你點用

一係味quit
你條賤畜又幾撚無恥
搵食就玩交配app啦
即係咁
交流都好歡迎嘅
但係唔一定要去tg咁遠喇
同呢個故有關嘅 喺呢度講都一樣啫
大家都求開心啫
撐大你隻屎眼望下#266啦
tgtgtg
縮翻入你老母個閪窿入面啦柒頭
做咩咁講自己呀

人地比開你幾錢一晚?
#267垃圾讀者

唔睇了
好行夾唔送
再留言比狗屌呀契弟
你真係柒撚到喊
#270唔睇你咋 6uo 傻的嗎仔
出文未呀
夜晚倍添騷癢
樓主呢排出文愈夜
肯定玩得太開心
(74)

珮柔用隻手仔拎住對木瓜,有啲緊張咁問:「咁樣,BB舒唔舒服?」珮柔仲先過包包問依個問題嘅?

於是,我碌野就畀兩對波包圍住,兩個都係我愛嘅女人。無懈可擊嘅視覺衝擊。

包包見珮柔嚟埋都冇趕走佢,又讓咗半邊撚佢玩,都好乖㗎喇。四團軟綿綿都被各自捧住,齊心合力咁上下移動,用嚟沖涼一定好正。

「你話呢?」我用手拉珮柔嘅頭到巨龍前,等佢學下自己分咩叫舒服。自己波波都感受到鐵棍嘅滾燙,仲使咩問呢?

不過始終咁樣郁得唔快,都係視覺效果具多。醒目嘅包包唔再用波波磨,而係改用手幫我打,一邊用巨龍撞對波,咁就又享受到手嘅速度同波仔嘅柔軟度。珮柔喺一邊冇嘢做到,都挨對奶對柱身度,全方位包住。

打到咁上下,包包就轉打為含,「珮柔你包緊啲。」包包真係深明珮柔長處,波咁大唔夾住就嘥咗,自己最拿手係含就唔使假手於人,真係各司其職。

感受到又好似硬咗啲,包包擔心咁問我:「再嚟多Q,你得唔得啊?」對住兩條咁正嘅女,就算係射水都抵!

見到我色迷迷又猛點頭個樣,包包含住笑幫我戴套。之後竟然係拍拍珮柔對波?「珮柔,你先啊?」包包又打咩鬼主意啊?真係睇唔透。

珮柔戰戰兢兢咁,如果唔係包包扶好咗條撚,應該要搞好耐先入到。珮柔雙手按住我個肚,極生硬咁郁,睇見都覺得辛苦。「入面⋯⋯好⋯⋯唔⋯⋯」呻吟聲伴隨住珮柔嘅慢動作咁發出,係爭咁啲速度。

「係唔⋯⋯係⋯⋯咁搖啊?」珮柔都幾冇信心,都女上咗咁多次喇,況且呢啲嘢係要靠自己摸索㗎嘛。

有珮柔個肥鮑鮑,又咁大對奶,其實亂郁都已經贏哂。同時,包包行到我身邊,隊個波埋嚟要我搓,但我反而想舔多啲喎。「阿驍,大力啲吸⋯⋯好痕⋯⋯」包包捧住自己對彈彈波,好讓我易啲奶,唔知話佢貼心定猴擒好。

見到珮柔成隻蟹咁,包包忍唔住幫口:「前後左右咁郁,手放後易啲發力㗎。」珮柔「唔」咗聲,似懂非懂咁,就算得到包包傳授嘅心得,好似都毫無長進咁。

「我想落返嚟⋯⋯」珮柔有啲唔好意思,好似霸咗人哋個位但係又唔識玩咁。我講完「你hold住,等我嚟⋯⋯」之後,就起勢郁個盆骨。肥美又緊緊地嘅鮑鮑,手再揸下對奶子,加埋珮柔個次次都好似破處嘅表情同畀我整到亂哂嘅頭髮,就係我繼續屌落去嘅動力。

珮柔對奶都揈得好勁,「哥⋯⋯BB⋯⋯我就快⋯⋯」我屌咗一陣喳喎,我開始有啲明點解包包要讓珮柔先,滿足咗珮柔,就可以全心全力屌佢。想獨佔愛人,都好正常啫。咁我要快啲攪掂佢。「啊⋯⋯唔⋯⋯我⋯⋯」珮柔嗰幾下因為高潮而夾到好緊,個屄都係緊到就快夾斷巨龍,要有好大嘅自制力先控制到唔出。完事後,成個人攤軟哂咁坐埋一邊。

我望下包包,包包只係錫咗我嘴一啖,就著返衫。「我要食雪糕,但你依度冇,我要出去買。」吓?唔係到你咩?

「但⋯⋯」見到我著急個樣,包包好開懷咁笑,並講:「都係唔容易得到嘅嘢會上心啲。」

真係小惡魔嚟。「你叫珮柔幫你囉!」扮咗個鬼臉,就閂埋門走咗⋯⋯真係一貫手腳快嘅作風。

同人分享我喎,正常人都釋懷唔到。包包只係咁樣整鳩我,其實已經好厚道。

只係⋯⋯雄赳赳嘅巨龍仲同緊我say hello。

珮柔今日已經高潮咗兩次,應該都攰喇,唔想勉強佢⋯⋯仲要合埋咗眼瞓咗咁。

我諗緊應該用手出定係等佢就咁軟返⋯⋯如果包包早啲講,早知就射埋入去啦,搞到依家咁唔嗲唔吊⋯⋯

張驍旭,你都真係有今日喇。

《續。》
樓主寫啲甜真係好正
包包嗰種欲擒故縱真係引死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞