[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
仲要加更呀
前後兩更
唔係今晚先出咩
唔通我睇錯日曆?
應係係琴晚
(98)

咁樣搵完我又要解話,都已經九點。折騰咗咁耐,夜晚又出咗咁多(精)力,真係好肚餓。

充當大廚煮早餐嘅仍然係廚藝了得珮柔。包包都仲係一眾人當中最耀眼嘅,大家都圍住佢,一齊談天說地。

咁我就趁仲未食得去洗個手先。

個營嘅廁所係男女廁格,洗手盆共用嗰種。喺有啲污糟嘅鏡內,反射到一個熟悉嘅身影。「Ashley?」佢又咁啱洗手啊?咁注重乾淨,就唔會喺打完泰拳嘅房自慰喇。

啲手指有著同本人一樣嘅陽光膚色,好似手掌白啲。不過,都唔夠番梘泡白。「你嗰兩條女同人玩得好開心喎。不過應該都唔及你琴日開心啦?」講依啲?

Ashley攪到啲人大鑼大鼓咁搵我,真係唔該哂囉。我望住佢,想用眼神殺死佢咁濟咁講:「大佬,又跣我一獲。」諗起真係嬲嬲地。

點知佢竟然答:「諗住增添啲氣氛姐。」得驚嚇冇驚喜囉。

我都忍唔住好奇心問:「其實我都想問你好耐,你嘅陰影面積係咪都幾大下,點解成日都追求過分嘅刺激?」

「當你之前俾男朋友調校開,每次都一對三, 你就會覺得一對一有啲無聊。唔搵返啲氣氛,點開心啊?」咁又真係各種意義上都好忙⋯⋯到底點頂?

不過無聊到搵我嚟玩⋯⋯「咁點解嗰個要係我呢?你男朋友呢?」

「我俾佢任玩,都仲要偷食。真係唔死都冇用。好彩我有做gym,臨尾打咗佢一鑊,都算值。」

仆街,揀嚟答?「第一條問題你未答喎。」

佢擰返埋個水龍頭,就好似為沉重嘅氣氛緩一緩咁。「女人同有感情嘅人做係特別有feel。」

大佬,就係無感情都搵我,先百思不得其解。真係唔想講嗰句都講埋:「我都唔識你。」

「你日日都幫襯同一間咖啡店。」做乜突然間轉話題?「吓?」

佢望住我,笑得幾開心咁,但總係覺得有一絲苦澀。再講:「飲開凍咖啡少甜多奶呀嘛。」

的確係飲開街尾嗰間嘅。嗰間野裝修得幾舒服,燈光又柔和,環境咁恬靜,諗吓嘢、打吓字就最適合。不過佢忽然咁問就即係⋯⋯

「你係職員?」

「竟然見足我三年,都唔認得我。你都真係第一個啦。」可能冇咩留意周圍嘅情況,除非人哋叫我啦。

我喺腦內的確搜索唔到佢嘅蹤影,但咁都唔係我嘅錯啊,都唔使咁嚟玩鳩我啊?「係咩⋯⋯Ashley你,都冇做拉花師一排啦?」快趣轉話題,一獨處就好危險。

「之後就全職瑜珈同兼職gym。」佢有啲沾沾自喜,搵到想做嘅嘢咪好囉。有幾多人營營役役,最後都係得場空。

「好彩有轉工,唔係都同唔到你扑。」嘩屌,原來唔係沾緊個職業生涯。見到Ashley忽然再彎起嘴角,個樣幾甜都打動唔到我㗎喇。收手喇,我全家都好幸福。

講埋依啲話題,遲早都撩到佢想扑野,都係早走早著。「咪住⋯⋯」佢拉住我正邁出嘅腳步,「聽完咁多野唔使付出代價?」Ashley又開始踎低⋯⋯逕自摸上沉睡嘅野獸⋯⋯手指又如靈蛇般挑逗那一砣。舒服係舒服,但唔撚係我想要嘅。仲開始用塊面蹭吓個發熱體,都未得我同意,又想開波?

都打橫嚟嘅,「你頭先又冇話要代價。」就算你鍾意我,都唔代表我都要鍾意你㗎喎。先唔講琴晚射咗兩次,我根本唔想同你做,更唔想喺度做。

趁仲未解開褲鏈,大步攬過咗佢。留低一面矇然嘅Ashley。

佢大概估唔到,我成日半推半就,真係會有確實推開佢嘅一日。

我唔係得個講字嘅,珮柔、包包,我嚟喇!

《續。193》
Ashley 哭能咗
樓豬想變軟綿綿?
Ashley fans
Ashley等我地嚟照顧佢
我愛包包
總係要有個人慘啲
雖然係樓主視力問題
但係已經加緊腳步寫緊㗎啦
頂 ash唔係變女主下話 罷睇架我
咁樣係咪應該加更呢
寫多啲Ashley. 收服埋佢,變成專一對男主,之後加埋一齊4P.
佢唔係嘅
不過佢會係一個關鍵
一拖三lah
因愛成恨之後爆大鑊
男主家破人亡?
無啦無啦
包/柔遲早發現佢同Ash嘅關係
(ash自爆機會有少少增加)
只求OP可以講晒三線
同埋比佢哋全部人一個比較好嘅結局
唔想睇甜都SAD
真啊 冇feel就只係 「啊啊啊完咗?」
心靈好空虛
你鍾意夜晚po文多啲?
段譽路線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞